Сигнал до Narod.bg от bTV: ББ бута любовницата си Наталка Т. с надут рейтинг, блондинката тръби за нови Мата Хари (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

0 5 236

Сигнал до Narod.bg от наш читател в bTV разкри нова мръсотийка, скалъпена от Натали Т. и нейния престарял любовник Бойко Борисов.

Баце пробутва през близки медии фалшиви новини, че Наталка имала по-висок рейтинг от Петя Дикова, което и без да сме експерти по пийпълметрия ще определим като 100-процентова лъжа.

Ето, обаче, какво пише източникът на Narod.bg от кухнята на bTV, който прилага и доказателства за машинациите на Бойко и Наталка:

Изплува поредната лъжа, в нейната основа отново стои ББ – след разкритията на Наталка, че Баце е подарил заведение на брата на „Мис Бикини” Станко Йовчев, Мутрата затваря устата на Наталка с поръчкови статии и пари.

Наталка вчера се похвали още в ранни зори, че е на първа страница на столичен вестник, на която с големи букви пише, че била изместила Петя Дикова.

По-късно новината била преписана от всички светски хроникьори, които побързаха да зачеркнат професионалист с доказан опит Петя Дикова.

Преписаха статията, в която се твърди че, Наталка вдигнала рейтинга на предаването – нещо, което е категорична лъжа.

Затова поне Narod.bg се надявам да даде трибуна на истината:

Лъжа №1

Прилагам ви факти, избрани на случаен принцип. Занимавам се с пийпълметрия в bTV – едно предаване на Наталка от февруари, избрано на случаен принцип – рейтинг 16 (предаване на Наталка от 6-и февруари 2021 ) и едно предаване на Петя – от 2018, случайно избрано – шер 30 (водещ – Дикова, датата е 26.08.2018 г.)

Реклама

Обръщам се към вас – напишете истината, колегите ви само преписват. Фактите показват паднал наполовина рейтинг!

Лъжа №2 –

Зрителите коментирали, че Наталка се справя по-добре от Дикова. Това също не е вярно, вижте само под една публикация на случаен принцип във фейсбук. Положителен коментар НЯМА (с изключение на роднинските).

Защо ББ пак е намесен?

Писна ни да слушаме Наталка какво, кога и как му правила, а и защото след скандалите с една флашка със записи с Георги Първанов и заплахи за съд, всяка седмица една журналистка си пие питието с ББ? Наталка сама съобщава за това приятелство.

Блондинката няма ли срам от Петя Дикова – образована, умна жена с морал и семейство, да бъде смачквана по този безобразно позорен начин от една неосъществена моделка?

Мерзост, г-н Борисов! Сашо Диков ви вади кирливите ризи, а вие така ли му отмъщавате – като бутате любовницата си напред въпреки липсата на професионални умения в журналистиката за сметка на Петя Дикова. Рано или късно всеки си плаща сметката.

П.С.

Наталка не говори само за Борислава като ваша интимна партньорка. Наталка споменава още няколко имена на нови Мата Хари, за които разпитва и рови, рови в една ваша вещ – тефтерче.

Там има записани телефонни номера. Засега имената, за които Наталка разпитва, ще ви ги спестя. Не са публично известни. Нямам и доказателства, а който няма доказателства, говори лъжи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.