ОТ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА: ГЕРБ открадна 300 000 лв. от Министерството на земеделието за купуване на вот за Лозана Василева (разкрития от очевидец)

3 9 340

Новина от последната минута – 300 000 лв. са били отмъкнати преди дни от Министерството на земеделието и храните за предизборната кампания на кандидат-депутатка от ГЕРБ. Става дума за Лозана Василева от Пазарджик, която бе зам.-министър на земеделието в последния кабинет на мутрата Бойко Борисов.

Скандалната новина съобщи Георги Василев – вече бивш съветник на настоящия земеделски министъра Христо Бозуков. Той сподели подробностите по случай в интервю пред Генка Шекерова.

„Във всяка дирекция на Министерството на земеделието, във всеки отдел на Държавен фонд „Земеделие” в момента се събират пари за работата на ГЕРБ по техните депутати за изборите. Казах на министъра – там в момента се крадат 300 000 лв. за „нашите момичета” – тези на бившия министър на земеделието”, разказа Василев.

Конкретната сума била за кандидат-депутатката от Пазарджик Лозана Василева. Въпросната сума била събрана от директор на дирекция. „Той казал: имаме 40 проекта – от този ще отделим, от онзи ще отделим… и за няколко дни ги събраха”, продължи с разказа бившият съветник.

Реклама

Той беше категоричен, че министерството не се ръководи от министър Христо Бозуков и политическия кабинет, а от бившия министър Десислава Танева –

чрез директорите на дирекции и чрез свои хора и фирми навсякъде. „Г-н Бозуков е безпомощен”, подчерта Георги Василев.

Той фрапира и с друга новина – че в Министерството на земеделието сексът бил една от основните дейности.

„Даваш пари да те назначат някъде, после правиш секс с началника, после крадете заедно и после пак секс – за да запечатате отношенията”, шокира водещата Василев. 

3 Коментара
 1. РадУ Тъпото казва

  А другаря пРАШКОВ открадна цели 38 имота, недекларирани 750 000 лева суха пара на влог и 2 мощни скъпарски джипа BMW и Audi!
  Туй всичкото с държавна заплата като държавен служител!

 2. Аааа нееее казва

  А пък другаря Муньо „Кауня“ Гадев си купи голяма 3-етажна къща на центъра на Виена!И той с държавна заплата!

 3. На Раду у Гъзо казва

  Да не забравяме вилата в Барселона и четирите милиарда в офшорки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.