ГЕРБ рекетира бедния народ: Искате дърва през зимата? Първо бюлетина за Бойко

1 1 410

Гербопитеците рекетират народа дори с предоставянето на дърва за огрев – ако искаш отопление през зимата, трябва да гласуваш за мутрата бойко Борисов, разкри Narod.bg.

Ежедневно при нас постъпват сигнали от различни краища на областта за начини на купуване на гласове, за натиск, за използване на служебно положение на различни държавни служители.

Това заяви в ефира на Нова телевизия областният управител на Смолян Стефан Сабрутев във връзка с казаното вчера от вътрешния министър Бойко Рашков за предизборен натиск върху граждани за кого да гласуват. Схемите бяха изнесени след среща на Министерския съвет с областните управители на Бургас и Смолян.

Реклама

Сабрутев даде и пример. „Държавен служител притиска и заплашва свои подчинени или ползватели на услугата, че ако дадена партия не е на власт, те няма да получат дадената услуга”, посочи областният управител.

„Знаете, че в Смолян дървата са важен фактор за отопление през зимата, особено в малките населени места. Хората обаче получават информация, че ако дадена политическа сила (ГЕРБ, б.ред.) не е на власт, няма да получават дърва. Манипулира се общественото мнение и по този начин те са притискани.

Това не е купуване на гласове, но в едно малко населено място хората се притесняват. Това не се случва за първи път от тези избори, случва се през последните години на всички избори”, категоричен е Сабрутев.

По думите му случващото се доказва трудно, защото хората се страхуват, но подават сигнали. „Извършва се проверка по тях и когато дойде време се уведомяват и органите на реда”, обясни областният управител на Смолян.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Може ли някой да РАЗЯСНИ ПОДРОБНО, къде отиват тези 80-90 лева за КУБИК ДЪРВА?! Благодарим Ви!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.