Бойко превъртя: Румен Радев пратил гардове в бели фланелки да го свалят с преврат (разказ на ОЧЕВИДЕЦ)

4 9 082

Бойко Борисов отдавна е за настаняване в специализирана институция за хора с ментални проблеми, научи Narod.bg.

Според мутрата от СИК миналото лято президентът Румен Радев е планирал да узурпира властта Му с държавен преврат, като изпратил свои бодигардове от НСО, облечени в бели фланелки, да превземат и окупират Народното събрание, за да направят преврат, разкри налудничавата новина репортер на Narod.bg.

Баце вярва, че зад народното недоволство, което тресеше България повече от 9 месеца миналата година, стои именно държавният глава, а схемата за бутането на мутрите на ГЕРБ от властта била финансирана от Васил Божков, който бе „занулен” от хунтата.

Журналистът Огнян Стефанов пресъздаде свой разговор с Бойко Борисов по повод протестите и тяхната ескалация, предаваме го дословно:

– Всичко е от Радев – контрира той.

– Това е абсурдно. Дари да иска да организира подобно нещо, президентът няма ресурс. Да изпрати футболни агитки, да ги вкара в схема на провокации сред протестиращите – за това се иска сериозна организация, каквато той… Абсурдно е.

Реклама

– Той е поискал, а Божков ги е организирал, те са заедно.

– Не вярвам.

– Много си наивен и нямаш информация. Хора от охраната на Радев, облечени с бели фланелки, е трябвало да превземат парламента и да го окупират. Затова са организирали…

– Това е невероятно и нелепо. Мисля, че организаторите на провокациите са подтикани от интереси на кръг у тас и интереси на чужда държава.

Идеята е да се създаде хаос в държавата, защото България става много важна за САЩ и НАТО поради конфликта между Турция и Гърция.”, завършва диалогът.

Повече може да научите от книгата на Огнян Стефанов „Интервю с диктатор”

4 Коментара
 1. РадУ Тъпото казва

  Усилено се говори, че Международното бюро за мерки и теглилки със седалище в Париж, Франция(Bureau International des Poids et Mesures), вече е било информирано за другаря рушветРАШКОВ. Идеята била като международна единица мярка за наглост и рушветчийство, да бъде приета мерната единица 1 РАШКО(Раш/Rash).
  Бюрото в Париж е приело предоставените данни и аргументи, и с голямо изумление работи по въпроса. Представителите на Бюрото изпаднали в истински шок, когато разбрали, че другарят рушветРАШКОВ 40 години работи като държавен служител и без да има частен бизнес или частна практика, е по-богат и повече имотен дори и от Доналд Тръмп!
  рушветРАШКОВ има неповторимата възможност да увековечи своето име в световната история редом с такива велики личности като Нютон, Ом, Джаул, Херц, Ват, Ампер, Волт, Максуел, Тесла и др.
  Ура, другарки у другари – другарят рушветРАШКОВ прославя Родината!
  Всъщност наистина няма такава НАГЛОСТ като наглостта на рушветРАШКОВ – осран до уши с 38 имота с необясним произход, но тръгнал да раздава правосъдие! Той е част от беззаконието, но иначе тръгнал на борба с беззаконието!
  Това ако не e наглост, здраве му кажи!!!

 2. версаче казва

  Това ли само успя да измисли простата ти гербава главица ?
  Личи си че IQ-то на всички гербави и техните тролове е отрицателно.

 3. !!! казва

  Май и РадУ Тъпото е за освидетелстване, не само ББ.

 4. toti казва

  Ако на децата не им харесва храната,те реват и нервничат,нещо подобно става и с сега младите в страната,които не искат да слушат,а да вкусват от живота,но той им горчи и за разлика от стаите поколения,,нямат избор“,то на тези не им дреме и ако не се оправи храната ,ще си я намерят на др.място!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.