АРЕСТИТЕ КОГА? ГЕРБ готви измама на вота – наемници на хунтата ще трошат машините за гласуване

0 4 106

За откровен саботаж на парламентарните избори на 11 юли алармира във фейсбук Стела Николова, видя Narod.bg. Според нея хунтата ГЕРБ готви коварен сценарий за изборния ден, който да опорочи вота, за да може мутрите на Бойко Борисов отново да влязат в парламента за нови безчинства.

Ето за какво предупреждава Стела Николова в социалната мрежа:

Граждани ме уведомиха, че от ГЕРБ подготвят за деня на вота техните симпатизанти да гласуват до 14 ч., защото след това щяло да има някакъв проблем с машините.

Реклама

А освен очевидният, който може да е спирането на електричеството, нарочно подбрани хора щели да отиват след 14 ч. и да се бавят по 15 минути на машината за гласуване.

Ако всичко това е вярно, то е саботаж на изборния процес и правата на гражданите, а решението е в ръцете на ЦИК, която може да приеме правила по колко време може един гражданин да гласува.

Ще ми се всички да сме наясно, че от ГЕРБ са отчаяни, а отчаянието ражда чудовищни нарушения на права и законност. Това, което всеки един български гражданин може да направи, е да упражни правото си на глас на 11 юли, без значение какви препятствия ще се организират.

България заслужава да й отделим колкото време е нужно в този ден, за да можем да изхвърлим хората с чекмеджетата!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.