Разказ от първо лице на нова Мата Хари: Под спалнята на ББ има сакове и куфар, пълни с пари

1 8 877

ББ е прибрал толкова кеш за последния мандат, че му се налага да държи пачките не само в чекмеджета, но и в сакове и куфар, които държи под спалнята си с в правителствената резиденция, разкри Narod.bg.

Ето разказ на нова Мата Хари, която е посещавала спалнята на ББ, от който ще ви настръхнат косите:

„Бъркаше под леглото понякога и изваждаше пачки, които ми буташе в ръцете и казваше са си купя нещо. Беше унизително, но той е пълен с пари. Има в сакове и куфар в същата спалня.

Виждала съм да дава от тях и на хора от охраната. Давал е на гербаджии, които са идвали при него да докладват разни неща. Чувах ги, като говорят долу до камината във всекидневната.

Много, много пари има там. Откъде са, не знам точно, но предполагам, че фирми са се отчитали, министри и депутати също. Знам също, че ако разкажа какво съм видяла и чула там с името си, ще ми се стъжни животът. Може и да ми се случи я катастрофа, я да падна от деветия етаж…

Реклама

Помня как с един известен депутат от ГЕРБ се смееха, когато застреляха началничката на кабинета на кмета на Пазарджик (в началото на януари 2015 г. наемен убиец разстреля показно Татяна Стоянова, която знаеше всички далавери на кмета Тодор Попов, убийството и до днес остава неразкрито, б.ред.).

Бяха сигурни, че е имало любовна афера, скандали и жената се е превърнала в мишена. Не беше сигурно още нищо, но говореха по този начин.

Наясно съм. Говорила съм и с моя приятелка, която също е минала през въпросната спалня. Имаше проблеми с някакви дела и прокуратурата ги реши. Това го знаят всички, че става така, но се страхуват да говорят, а и не ги интересува. Бизнес, кариера и пари тук се правят в кревата, с подкупи, шантаж и заплахи.

Кой лицемер ще ме опровергае? Разни мижитурки говорят как органите се борели срещу престъпността и всякакви глупости. К’во се борят, като по телефона им се нарежда кой да бъде размазан. Така е от години”, завърша разказа си анонимната Мата Хари.

Сензационните разкрития за живота на ББ са публикувани в новата книга на журналиста Огнян Стефанов „Интервю с диктатор”, която Narod.bg горещо препоръчва да си я купите.

1 Коментар
  1. […] Огнян Стефанов „Интервю с диктатор”, която Narod.bg горещо препоръчва да си я […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.