ПАДЕНИЕ в Narod.bg! Братът на кмет от ГЕРБ с 8-и клас краде пясък, хунтата озверя (СНИМКИ)

0 5 732

Братът на кмета на Ахтопол от ГЕРБ Станислав Димитров, който е типична калинка на Баце със завършен само 8-и клас, бе изловен да краде пясък, разкри Narod.bg.

Ето го кмета на хунтата с диплома за 8-и клас Станислав Димитров

Престъплението даже е документирано от очевидец, който пусна снимките във фейсбук групата „Да запазим Корал”.

Към срамните кадри е приложени и следният текст:

Уважаеми приятели и съграждани! Вижте как братът на кмета на гр. Ахтопол и приближени до него хора най-нагло крадат морски пясък от района на пристанището в града. Дано се засрамят от постъпката си, макар да се съмнявам!

Реклама

Преди време гръмна скандалът, че кметът на Ахтопол Станислав Димитров е калинка с диплома за осми клас. Флагман не успя да получи отговор дали това е така от самия градоначалник, който увърта и нито иска да покаже дипломата си за средно образование, нито да каже какво и къде е завършил.

Преди време бе подаден сигнал, че гербопитекът Станислав Димитров не само няма висше образование, но дори не е завършил и средното си. В случая той е пряко избран кмет и диплома не му е необходима, но е въпрос на чест и политическо достойнство да си каже с какъв образователен ценз влиза във властта. Засега Станислав Димитров мълчи.

Кметът на Ахтопол от ГЕРБ е роден през 1977 година. Завършил е основното си образование в Ахтопол, след което приет в Професионалната гимназия по железопътен транспорт „Никола Корчев“ в София.

Информацията оттам нататък е противоречива. Според едни той е учил две години в София и е прекъснал, според други е изкарал едва няколко месеца в столицата. Имал проблеми с поведението, твърдят наши източници, които го познават от дете.

Неуспешните опити на Димитров приключват бързо и той се завръща в Ахтопол, където първо се занимава с риболов, а след това се управлява семейната кръчма. Трудовото му битие продължава в лятната хасиенда в Ахтопол на червения депутат Петър Кънев, където настоящият кмет от ГЕРБ е момче за всичко – домакин, пазач, рецепционист. Така, с помощ то милионера на БСП, осмокласникът Станислав Димитров вече шеста година управлява Ахтопол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.