Натали Т. бясна на ББ и „Мис Бикини”: Оная селянка си живее живота в Дубай, аз ставам в 4 ч. за работа

4 16 140

Натали Т. е в обтегнати отношения с ББ заради разкритията, че възрастният й любовник има заведение в София, което подарил на брата на предишната си метреса „Мис Бикини”. Проучването на Наталка стигнало до локал на име „Баце Бар”. Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за патилата на разкрепостената блондинка и нейния властен любовник.

Наталка продължава да се гневи и заради луксозния живот на преместената в Дубай Борислава Йовчева. След разкритията на Ивайла Бакалова, че жената на ББ и дъщеря му Емилия вече са Обединените арабски емирства в супер луксозно жилище и са като семейство с БиБиКинг, Наталка не си намирала място от злоба.

За капак през последните седмици блондинката останал без допълнителното финансиране от 62-годишния си любовник и изревала пред дружките си, че „мизерства” със смешната заплата от bTV, която отивала предимно за поддръжка на мощния й джип, с който ББ я дари през пролетта.

Реклама

Наталка се гневяла, че „Мис Селянката” от Сандански Борислава Йовчева си живеела царски, а Наталка, при целия си любовен талант и креватни умения, ставала в 4 часа всяка заран, за да ходи на работа.

Блондинката се изразявал далеч по-грозно за детето на ББ – Ема, което наричала с вулгарни думи без никакво притеснение. Издънките на палавницата на bTV не спират дотук. В разгара на туристическата криза метресата на БиБиКинг, която се изявява като водеща на предаване, отдели голяма част от ефира, за да рекламира туристическите забележителности на Гърция. Какво ще каже bTV по въпроса? А туристическият бранш? Предаването чупи глупомера и рейтингът му никога не е бил по-нисък, но нали е модна икона, облечена в клин и токчета, пише още в сигнала до Narod.bg.

Неин гост беше журналистът Живко Константинов, който напоително хвали различни дестинации на южната ни съседка, като разказите му бяха украсени със снимки и клипове, а той на всяка втора дума повтаряше колко красиви и достъпни са плажовете по островите там. И почти безплатни. 

Всичко това беше подплатено и от богатия речник на изглеждащата като  фолкдива Наталка (много е яко, супер готино и прочее паразитни изрази). Туристическия бранш в България е в плачевно състояние, няма туристи, а някаква нахилена и напудрена девойка призовава от ефира bTV „Ходете в Гърция. Там е яко”….

4 Коментара
  1. Кака Милка, централен архив казва

    Tия всичките горе описаните са една безобразна камарила отврателни бездуховни отрепки. За тях няма абсолютно никакви други цености освен парите! Това са 100% духовни скотове. Оказва се, че духовното падение няма дъно. Това е срам за цяла България, че ги дундуркаме с десетилетия и ги оставихме да ни се качат на главите и да се гаврят с нас ! Още преди 150 години Ботев ги е описал, такива духовни скотове. Мръсната пяна на България изби навсякъде. Откраднаха над 160 МИЛИАРДА, (което прави 160 ХИЛЯДИ МИЛИОНА за тези, дето не правят разлика между милион и милиард) за 12 години и не се заситиха ?!? Отърване няма за сега! Лошото е , че подло и отвратително така разложиха морала на младото поколение, а и на целия народ, че поне 90% от населението вече им завижда и мечтае и те така да крадът и да спят с такива брънтии!

  2. Градинаров казва

    Натали плачела преди всяко излизане да чете прогнозите , защото Бойко я бил обезчестил. В смисъл било и е пръв път. Горката , кой сега ще я вземе за съпруга ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.