Narod.bg разкри: Бойко дал 1 000 000 лв. кеш на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган (ВИЖТЕ ЗАЩО)

4 4 098

Бойко Борисов лъсна в мерзки задкулисни игри с лидера на „Демократична България” Христо Иванов, разкри източник на Narod.bg, запознат с мръсотиите в хунтата ГЕРБ. Оказа се, че Мутрата е дал седемцифрена сума на „демократа”, за да направи демонстративно акциите в парк „Росенец” през морския сарай на Ахмед Доган. Най-малката сума от седем цифри е 1 000 000 лева…

Христо Иванов щурмува палата на Ахмед Доган срещу милион кеш

Реклама

Бойко Борисов прежалил няколко пачки от чекмеджето, които дал на Христо Иванов, за да се измести поне малко общественият фокус, който миналото лято бе изцяло прицелен в неговата спалня, пълна с евро по 500, кюлчета злато, марково уиски и цяла рота любовници, които влязоха под общ знаменател като Мата Хари.

Затова и акцията на ДБ с атаката над сарая на Ахмед Доган получи такава медийна подкрепа – по инструкции на Баце камерите следяха всяка стъпка на Христо Иванов, който всички помним, че беше министър на правосъдието в предишното правителство на шайката ГЕРБ.

Точно в този момент Бойко беше минал на тежки успокоителни заради гръмовния скандал със снимките от спалнята, който повлече управляващата партия към дъното. Тогава комбинаторът от СИК спретна тази димка с акциите срещу Доган, в която главна роля изигра Христо Иванов срещу колосалния рушвет от 1 милион лева, за да свали малко напражението, което заплашваше да срине от раз него и мафиотската му партия, завърши информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  И след това защо 12 години ни управлява един завършен простак. Отговора в статията

 2. Градинаров казва

  Кой може да изчисли на колко ЕВРА се равняват 1000000 лева , ако приемем , че едно ЕВРО се равнява на два ЛЕВА ? Колко банкноти от по 500 евра съдържа една неразбутана пачка , както е с бандерола. Колко пачки трябва някой да ни дари , които се равняват на 1000000 лева. Ако трябва да ни дарят със златно кюлче и банкноти , колко грама да е кюлчето , и колко пачки банкнотите ?

 3. Дени казва

  Е то е ясно, че някой го е пратил там. Той сам нямаше да се сети

 4. Пацо казва

  Иванов със сигурност си продал дирника и тепърва ще има още разкрития

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.