Сигнал на Narod.bg до Иван Гешев: „Каратеката” на ГЕРБ Маноил Манев – Кухия и жена му откраднаха 750 ХИЛЯДИ ЕВРО от състезание по бойни спортове (ДОКУМЕНТ)

2 8 638

Прочулия се като „каратеката” на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия, който от милиционер на автогарата в Стара Загора стигна до парламента под крилото на мутрата Бойко Борисов, е забъркан в колосална кражба на 750 хиляди евро!

В измамата участва и жената на милиционера – Снежана Манева. Новината, която вече е предоставена на главния прокурор Иван Гешев, от когото се очаква да предприеме действия срещу депутата, макар и от ГЕРБ, съобщи източник на Narod.bg, пряк очевидец на престъпленията на семейство Маневи.

В жалбата, подадена до офиса на обвинител №1 от Стефан Кънев Колев в качеството му на президент на Българската федерация по ушу, подробно е описана схемата, с която Маноил Манев и съпругата му – счетоводителката Снежана, са участвали в заграбването на сумата в особено големи размери.

Реклама

Проверката на Narod.bg установи, че това престъпление се наказва от закона със затвор до 8 години и конфискация на половината имущество на Маноил Кухия, защото е извършено в качеството му на длъжностно лице – към онзи момент смехотворинят каратека е зам. областен управител на Стара Загора.

Ето целия сигнал, предоставен ексклузивно на Narod.bg:

2 Коментара
  1. ескуайър Себастиян Мушмолов, джуниър VIII казва

    Тоя титан на мисълта, “Умньо Боев“ трябва да го наградят за више сексуално геройство!

  2. […] Сигнал на Narod.bg до Иван Гешев: „Каратеката” на ГЕРБ Ман… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.