ПРОЗОР! Агент „Иван” – Красимир Каракачанов, изгонил от дома й майка с 9 деца, вдовица на военен (ДОКУМЕНТ)

4 4 865

Позорният бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов, агент „Иван” от Държавна сигурност, е изгонил майка на 9 деца, вдовица на военен, от ведомствен апартамент в софийския кв. „Люлин”, видя Narod.bg.

Цялата простотия на лидера на МВРО лъсна от пост на адв. Емил Василев, който защитава многодетната фамилия.

Ето какво пише юристът, който приложи и доказателства за бездушието на Шкембе войводата:

Реклама

Позор за България! Гонят майка на 9 деца от ведомствен апартамент на министерството на отбраната в столичния квартал Люлин. Става въпрос за г-жа Светла Данаилова – вдовица на офицер, починал при трагични обстоятелства преди няколко години.

Това е най-многодетното семейство на офицер в цялата история на българската армия от 1878 година досега. Изхвърлят я с обяснение, че НОРМАТИВНАТА УРЕДБА не позволявала вдовица на български офицер с 9 деца да остане във ведомствен апартамент, нищо че редовно си плаща наема.

Заповедта за изгонването е подписана от големия български патриот Красимир Каракачанов и в момента се изпълнява от служебното правителство. По този повод искам да кажа на всички тия шапкари – ГОСПОДА, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ. Държава, която не може да осигури майка на 9 деца поне един апартамент под наем НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Срам ме е от собствената ми държава. Срам ме е, че съм българин.

4 Коментара
  1. старши сержант от запаса Хаджи-Николов казва

    Ако имахме поне някакви зачатъци на нормална държава, след изнесените дани от на адв. Емил Василев, на г-жа Светла Данаилова вдовица на офицер, починал при трагични обстоятелства , майка ГЕРОИНЯ с ДЕВЕТ (!?!)ДЕЦА(!?!), държавата ТРЯБВА не да я гони , а да и ПОДАРИ и то не един а 3 тристайни апартамента подарък и да и изплаща специална правителствена финансова помощ и отделно и максималната за страната пенсия от минимум 1440 лева! А не да я тормозят да плаща наем и да я гонят от апатрамента! А този бездушен бюрократ, които е разписал нареждането за изгонването и, би трябвало да бъде осъден най-строго за воено престъпление срещу държавата!

  2. qzp казва

    Напълно сте прав, но това не е държава!

  3. Градинаров казва

    Защо пишете лоши неща за другаря Каракачанов -младши ? Баща му е бил агент на ДС ! Но например , дядо му не е бил агент ! Това означава , че не са потомствени куки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.