ЕКСКЛУЗИВНО в Narod.bg: Ето кой ще върти схемите на Слави в земеделието – юрист, протеже на Миро Мършата

1 3 962

Слави Трифонов вече си е харесал министър на земеделието, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от партията на Дългия „Има такъв народ”. Схемите в сектора, в който на година влизат около 3 милиарда лева европейско финансиране, ще се въртят от юриста Пламен Абровски, който отново е водач на листата на ИТН в Монтана.

В момента Абровски, завършил магистратура по право в ЮЗУ „Неофит Рилски”, където се дипломираха повечето „юристи” на ДПС, е член на Управителния съвет на Националния съюз на земеделските кооперации.

Реклама

Информаторът на Narod.bg подчерта, че Абровски е компрометиран заради факта, че е изключително приближен до схемаджията Мирослав Найденов – Миро Мършата, който като земеделски министър се набърка в куп престъпления.

Във визитката на бъдещия министър на земеделието, храните и горите пише, че Пламен Абровски има 17 години опит като адвокат с експертиза в земеделското право, главен сътрудник по „Управление на Европейски програми и проекти” в отдел „Оценка на проекти и договаряне”, Главна дирекция „Оперативна програма околна среда”, Главен секретар на Управителния съвет на Националния съюз на земеделските кооперации в България.

1 Коментар

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.