Ексклузивно в Narod.bg! КОЙ обра милионите от черната каса на ДПС? Партията на Доган няма кеш за изборите!

4 11 357

Черната каса на ДПС, в която са съхранявани няколко милиона лева кеш, е била опразнена до стотинка! Новината разкри ексклузивно пред Narod.bg кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган, разгневен от престъплението, за което дори не може да се подаде сигнал в МВР. Основен заподозрян за обира е бивш депутат на Движението, кото отскоро се сдобил с прякора Манекена, не скри нашият източник.

„КОЙ ошушка касата? В трезора се съхраняваха парите, отчитани от фирмите в орбитата на ДПС, които даваха задължителния процент от спечелените обществени поръчки.

С парите подпомагахме по-лесното протичане на изборния процес”, обясни витиевато схемата с купуване на гласове източникът на Narod.bg.

Реклама

Преди броени дни администратор в Движението за права и свободи установил, че касата е отключена, съдържанието й във вид на пачки – взето, а после трезорът отново бил заключен.

„Очевадно е, че става дума за вътрешен човек на много висока позиция, който въобще има достъп до помещението, където се съхраняваха парите. Идват избори, а ние нямаме лев”, призна потресеният кандидат-депутат. Вероятно престъплението срещу партията е работа на един бивш вече депутат, който покрай куп събития от последните месеци се сдоби с прякора Манекена, бесен е депесарят.

За да се опитата да съберат някакъв кеш за традиционното пазаруване на депутати, депесарите са започнали да звънят на всички свои познати бизнесмени, за да просят по 5 или 10 000 лева „помощ” за изборите на 11 юли, не скри източникът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. версаче казва

  Шиши манекена 🙂
  Спряха му кинтите и няма какво да яде свинята гнусна.

 2. Ксквксксксклслслс казва

  Ахахахахахаба

 3. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

 4. Не вярвам на това казва

  Ами нали Пеевски е в Дубай , духа му ли дойде и е откраднал парите или изглежда е някой друг?
  Съмнявам се да е Пеевски, но кой знае.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.