Само в Narod.bg: Изританата чалгаджийка Нена разиграва кабинета – саботира „Напоителни системи” с незаконна заповед (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

4 5 325

Чалга певицата Снежина Динева – Нена саботира работата на служебния кабинет, разкри ексклузивно Narod.bg.

Певачката Нена смята, че управата на държавно дружество е като да въртиш гюбеци в кръчмата

Изританата от шевския пост в „Напоителни системи” ЕАД некадърна калинка е издала заповед по вайбър, въпреки, че бе отстранена от поста, до верните си гербопитеци в държавната фирма да спрат всякакви плащания към Централното управление на дружеството, алармира източник на Narod.bg от управата на ЕАД-то.

Реклама

Само преди седмица – на 10 юни, калинката на ГЕРБ Нена бе изритана безцеремонно от „Напоителни системи”, но в същия ден мъжът й – Георги, бе назначен за зам.-шеф на Държавен фонд „Земеделие”, разкри Narod.bg.

Същия ден певачката издала и незаконната си заповед, с която да спъне работата на фирмата, която й дава колосална заплата вече от четири години – от март 2017 г.

Георги Динев преди години бе на същия пос във Фонда. Чалгаджийката, от която има дете, бе махната от „Напоителни системи”, а той пое ДФЗ, като и двете са под шапката на Министерството на земеделието, управлявано от проф. Христо Бозуков.

Преди дни Бозуков обяви куп потенциални нарушения, извършени в държавната фирма „Напоителни системи“ и свързани с нейния директор Снежина Динева.

По думите му шефката на „Напоителни системи“ е била толкова нагла, ремонтирала кола на майка си с 2800 лева от касата на фирмата и в същото време не полагала грижа същата тази фирма да си прибере вземания за 4 млн. лв.

4 Коментара
  1. !!! казва

    Тая реве за пандиза! Къде си, Гешев?

  2. Мартина казва

    Тази същата си я върнаха в „Напоителни системи“ видни БСП – ри, после си легна с Валерката и така се закрепи. Нека я съдят , да види колко е хубаво. А мъжа и трябва незабавно да бъде отстранен, как може да го назначават след като жена му е злоупотребила

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.