ИЗНЕНАДА! Слави си хареса нов премиер – икономистът от Харвард Кирил Петков

3 5 130

Изненадващ ход от Слави Трифонов – шоуменът бързо се ориентира в обстановката след падането на ГЕРБ от власт! За да е адекватен на променената ситуация, лидерът на „Има такъв народ” е сменил своя фаворит за премиер, дочу Narod.bg.

Досегашният претендент за поста министър-председател в евентуален кабинет на Слави бе запазен за 50-годишния финансист Любомир Каримански.

След самоотвержената работа на служебния министър на икономиката Кирил Петков за осветляване безобразията на хунтата ГЕРБ, обаче, Трифонов е решил, че 41-годишният експерт-икономист е по-подходящ да оглави негов кабинет, пише „Галерия”.

Слави смятал да привлече още поне двама от сега действащите министри в бъдещото правителство, за съставянето на което от ИТН вече дадоха категорична заявка.

Реклама

Въпросът сега е кои ще са новите двама, извън кандидат-премиера Кирил Петков?

Дългия не искал това да са МВР шефът Бойко Рашков и здравният министър Стойчо Кацаров. На тяхно място ИТН щяла да заложи съответно на спрягания като експерт бивш бодигард на Слави Николай Радулов и уролога доц. Силви Кирилов.

В името на „Кирил Петков – премиер” вече са проведени две срещи между харвардския възпитаник и Свали Трифонов, но работата още не била опечена, защото настоящият министър на икономиката в служебния кабинет на Румен Радев залитал надясно в политиката, макар че е харесван от протестърските партии и дори от БСП.

Кирил Петков е смятан за отличен експерт с визия, че България може да изплува от блатото, в което ни накисна ГЕРБ, само за пет години.

Две са условията това да се случи – справяне с корупцията, наложена като еталон за работа от сикаджията Бойко Борисов, и борба за повече експортни пазари за произведените в България блага и услуги.

3 Коментара
  1. таня казва

    Както се казва , точно в десетката, това е чудесна новина, стига и самия Слави да я потвърди! Много кадърен и образован млад човек, със сигурност ще извади каруцата от блатото. А дано стигнем поне Румъния!

  2. КОЛАРОВА казва

    не десятка,А ДЕСЯТКАТА НА ДЕСЯТКАТА е Кирил Петков – образован, умен,конуникативен, открит абе с една дума ….. ХАРВАРД ,няма Симеотова няма пуц ако този човек се съгласи да оглави правителство …. ще е голям късмет за България

  3. Insight Events казва

    инсентив България https://mice.insight-events.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.