Йорданка Фандъкова пусна чадър над Румен Вълка! Олигархът на Бойко и Доган ремонтирал зимните Сараи за 80 000 лева? Кого лъжат?! (ДОКУМЕНТ)

1 3 203

Кметът на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова упорито прикрива престъпленията на Румен Гайтански – Вълка с надеждата цялата патърдия да й се размине с изтичането на последния й мандат на върха в управлението на столицата, научи Narod.bg.

Фирма „Био майнинг на олигарха на Баце и Доган Румен Гайтански – Вълка е извършила разходи за ремонт за (!!!) 3866 лева по договора си с Държавно ловно стопанство „Искър” до 30 септември 2020 година.

Самото стопанство пък е инвестирало в ремонти 80 хиляди. Дори всички тези пари да са отишли за сградата на снимката, те са много далеч от реалната инвестиция да се вдигне такъв строеж за броени месеци.

80 бона е цената на боксониера в краен софийски квартал. А не на зимните Сараи близо до бреговете на язовир Искър с РЗП 1500 м2. Смятайте какви са балами всички, които сега купуват маломерни жилища, вместо да си направят по една резиденция на топлокация за същите пари. И то по-голямата част от тях платени от държавата.

Реклама

Това е невероятен скандал на няколко нива:

✅ Доказва широко затворените очи на държавата спрямо по-равните от ГЕРБ и ДПС. Представете си колко документи и разрешителни трябва да вадите, за да построите и тоалетна на собствена земя в гората. Вълка няма никакъв проблем да строи с държавни пари на земя, която е публична държавна собственост.

✅ Унищожава всякаква разумна конкуренция. Щом за едни може всичко, а за други не може почти нищо, то няма защо да се чудим, че няма инвестиции и изоставаме от предпоследните в Европейския съюз.

✅ От месеци топката е в кмета Йорданка Фандъкова. Самото държавно ловно стопанство заявява, че строежът е незаконен. Въпреки това кметът от ГЕРБ тупа топката в очакване на неясно какво. Да ѝ изтече мандатът, вероятно. Румен Вълка е основен играч и в бизнеса със софийското сметосъбиране. По-голямо обвързване от това, здраве му кажи.

✅ Корупцията уврежда природата, бизнеса, живота в България. Затова справянето с нея е най-важното.

Интересното е, че олигархът на ГЕРБ и ДПС закупил имотите в Панчарево още през 2009 г. когато Боко лъжеше народа, че ще хвърчи перушина от Сокола Доган, а двамата с Гайтански си поделяха фирмите.

1 Коментар
  1. Euromebel казва

    мебелни фабрики https://euromebel.com/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.