Гербопитекът Иван Портних открадна 24 МИЛИОНА само от един ремонт във Варна – вижте последствията (СНИМКА)

1 3 039

Кметът на Варна от ГЕРБ Иван Портних е откраднал са хунтата и чекмеджето на Бойко 24 МИЛИОНА ЛЕВА само от един ремонт – на бул. „Васил Левски”, разкри Narod.bg. Грандиозната далавера е особено видима сега, след обилните дъждове, които превърнаха булеварда в „златен гьол”.

Бул. „Васил Левски“ на 14 юни 2021 г. – това са разрушителните последствия от грабежите на ГЕРБ

Причината за безобразието е откровената корупцията, гарантирана от гербопитека Портних при ремонта на основната пътна артерия във Варна.

Реклама

По тази причина преди няколко месеца девет граждански сдружения представиха документи, които са предали на Специализираната прокуратура за корупционни схеми на общината, свързани с изграждането на четири обекта.

Един от тях е именно  мега проектът за строителството на булевард „Васил Левски”, чиято фиксирана стойност е 127 857 673 лева . Жителите на Варна са категорични, че от проекта са откраднати 24 милиона лева, а фирмата-изпълнител е работила на надценки, достигащи до 10 пъти над реалната цена.

Известният строителен предприемач Игнат Раденков от гражданско сдружение „Съграждане“ заяви, че трудно са получени от общината документите за строителството на булеварда.

1 Коментар
  1. бацо казва

    келнерчето п колко ще има да повръща……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.