Удар на Narod.bg: Бойко излиза от политиката, става сив кардинал като Доган, оставя ГЕРБ на младата хунта

3 9 732

Бойко Борисов постепенно ще се оттегли в сянка от голямата политика точно като своя идол в политиката Ахмед Доган. Целта на мутрата е да стане сив кардинал, като управлява хунтата ГЕРБ през новите лица, които сега упорито лансира, разкри Narod.bg. Целта е българският народ за пореден път да бъде заблуден и да гласува за българоубийците около Борисов.

Токова е мнението на съдия Румяна Ченалова, която бе принудена да напусне Темида след преса на мафията ГЕРБ, след като лъснаха разговори с уличаващи данни за Бойко Борисов по скандала „Двете каки”.

Ето какво написа Ченалова във фейсбук:

Помните ли онази крилата фраза на Борисов към новите партии в 45-ия парламент: „Ще ви дам 10 депутата да гласуват с вас..“

Не е случайна.

Израснал с моделите, принципите и действията на силовите групировки, Борисов винаги ще се опитва да вклинява между противниците си свои хора.

Реклама

Новата линия на ГЕРБ е да издига в кандидатските си листи млади хора, необременени с политическо минало или хора, уважавани в съответното населено място, със значима обществено- полезна професия и без крайни политически пристрастия.

Опасявам се, че точно чрез тези хора, все още неотровени от ГЕРБ , ще се доближи до новите партии в парламента. Може част от депутатите му да станат независими за целта.

Постепенно ще изтегли “ старите муцуни“ и ще изчезне от политическия хоризонт.

После ще се заговори за подновената нова кръв в ГЕРБ, за различните млади хора – за да получи обществена подкрепа и одобрение.

Българинът е суров, но и състрадателен и доверчив и той го знае. Така Борисов ще се превърне от върха на злото в сив кардинал, а ГЕРБ ще остане на политическата сцена.

Освен ако не дойде нов Главен прокурор и не прати шайката на българоубийците в затвора – за дълго.

3 Коментара
  1. !!! казва

    И да се насере от напъване, Баце свърши курса

  2. ЧЕСТИМЕНСКИ казва

    ЕЙЙЙЙ „НАРОД“ ЕБАХТЕ МУ МАМАТА НА БАЦО БЕ ,СЪСИПВАТЕ ГО ЕЖЕДНЕВНО ,ЕЖЕЧАСНО ,ЛУДА КАЛИНКА Е ВЕЧЕ БЕ , СПРЕТЕ СЕ МАЛКО БЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ПОМЕТНЕ И ПОСЛЕ…..

  3. Градинаров казва

    На БОЙКО трябва да подарят оня джип с който обикаляше по магистралите и возеше Херо МУСТАФА ! Но нещо важно и евтино също трябва да му подарят вголеми количества , в хиляди бройки , капути ! Вярно , че той прехвърли 60 години , но си остава мощно еблив. Семето му е силно ката сярна киселина , което където капне прави дупка. Капутите му трябва да са МICHELIN , защото другите се късат лесно и хоп после истории като в Барселона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.