СМЯХ! Коце Ботокса с маска и нов перчем в „Алеята на славата”

2 10 318

Излагацията на хунтата придобива катастрофални размери! След Бойко лъсна с младите крадци от ГЕРБ на сбирка тип „анонимните алкохолици”, сега нежния здравен министър на ГЕРБ Коце Ботокса стана за смях с кадър от „Алеята на славата” в министерството, разкри Narod.bg.

Пресконференцията в Министерството на здравеопазването по-рано днес предложи интересен детайл – и то не в залата за брифинги, а по пътя към нея. Традиционно ведомствата пазят портрети на своите бивши ръководители, като един от тях е избрал доста нетрадиционна снимка, с която да остане в историята на институцията.

Снимка: bTV

Костадин Ангелов, който довърши мандата на кабинета „Борисов 3“ като здравен министър, не е представен с официален портрет като предшествениците си (включително и като предшественика му Кирил Ананиев от същото правителство), а с кадър, в който носи маска и същевременно пред него има включен микрофон.

Реклама

За капа на фотоса Коце Ботокса, опасно близък до актьора Владо Карамазов, е завъртял и чисто нов перчем върху олиселия череп, който през няколко месеца окосмява срещу 5000 лева.

Маската и микрофона бяха характерни за брифингите на здравните власти през последната малко повече от година. В същото време, при отговори на журналистически въпроси членовете на Националния оперативен щаб обикновено сваляха предпазните си средства с цел да се разбират по-добре думите им.

Възможно е снимката да е от момент, в който Ангелов е побързал да отговори на питане и не си е свалил маската.

Не е изключено и кадърът да е постановъчен – с цел да напомня за някои основни аспекти от работата на МЗ и неговия ръководител по време на коронакризата, пише bTV.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.