Луд за връзване! Бойко разказа как лежал в болница, след като пил вино на екс (сега лочи уиски от обяд)

2 5 005

Бойко Борисов съвсем му отпусна края, видя Narod.bg. На днешната сбирка на „анонимните крадци”, Баце без никакво притеснение разказа за свое алкохолно преживяване, завършило с припадък и настаняване в болница.

След тренировка по карате младият ербап Бойко бил почерпен в съблекалнята с чаша вино.

„Бех жаден, па то като компотче и аз надигнах чашата на екс. После изпих още една, толкоз бех пресъхнАл. Ама като отидох да си просна кимоното, се видех у огледалото, завърте ми свет и припаднАх. После Бърза помощ, болница”, хили се неадекватно Баце под аплодисментите на оределите си фенове.

Уискито на Бойко Борисов Chivas Regal Royal Salute 21 YO беше любимо на Иван Славков

Сега обаче, с милиардите в офшорки, Мутрата е сменил виното с най-скъпото уиски, което лочи от обяд. Вероятно на срещата с гереберастите също е ударил няколко малки, за да разказва такива уличаващи един политик сюжети.

Преди време Борисов отново сам опроверга една от серията лъжи за своя образ, насаждани от приятели и корумпирани социолози – че не близва.

Реклама

Грешката, обаче, се оказа вярна – премиерът е отявлен фен на виното и високоградусовите напитки, като сам даде доказателството – снимка от Бъдни вечер през 2020 г. с двете си внучета, на която при внимателно вглеждане се виждат 10 бутилки вино, две ракии и уиски в къщата му в Банкя, установи репортер на Narod.bg.

При това виното е поставено в специален стелаж, който издава отношението на сикаджията към ферментиралия гроздов сок

Наличието на солидния запас бутилки обяснява и заваления глас на Борисов от тайните записи, когато всеобщото мнение бе, че е бил солидно пиян.</p>

През юни миналата година, след като изтекоха телефонните разговори с гласа на премиера, в които се чува как Бойко с пиянски глас нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „проста кърджалийска п**ка”, в негова защита скочи социологът-стъкмист Кънчо Стойчев: „Борисов не е човек, който употребява алкохол”.

Като ужилена подскочи и сестра му – д-р Красимира Иванова, която се изложи сериозно с репликата: „Той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това”.

Как, обаче, да си обясним тринайсетте бутилки алкохол на „една ръка разстояние” до Бойко навръх Бъдни вечер?

2 Коментара
  1. Коко казва

    Вижте как му плуват очите.
    Алкохолик! За жалост – крадлив.

  2. Futurehealth казва

    банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.