Сигнал до Narod.bg: ББ привиква приятелка на Натали Т. в централата на ГЕРБ, блондинката ламти за 5 бона заплата

3 16 180

ББ може и да падна от власт, но меракът му за любовни мръсотиики остава – мутрата е намерил нова „мисирка“, която вече привиква в централата на ГЕРБ, разкри ексклузивно с сигнал до Narod.bg източник от bTV.

Най-близката приятелка на Натали Т. – Анна-Мария Конова, е поредната фаворитка на ББ, който, обаче не се отказва от услугите и на блондинката, която преди дни, както първи предупредихме, бе уредена от Баце с наградата Модна икона в медиите.

Реклама

Конова преди дни пък получи публичен „бонус“ от своя височайш закрилник – приза „Мис ТВ чар“. Натали Т. била наясно със забежките на своята приятелка и нейните визити на последния етаж на НДК, където е централата на хунтата, за която ББ не плаща и стотинка наем.

Като подарък за титлата  „БГ модна икона 2021“ в категория „Телевизия“, Наталка получила чанта „Версаче“ за 3500 лева, не скри информаторът на Narod.bg. Това обаче не стигнало на палавата блондинка, която безцеремонно поискала от ББ да й уреди по-висока заплата. Натали вече искала 5000 лева на месец, толкова, колкото получава водещата на сутрешния блок Биляна Гавазова.

От bTV признаха, че нямат никакво съмнение в лостове за влияние на ББ, затова и заплатата на неговата фаворитка със сигурност щяла да бъде „актуализирана“ в размера, който сама си пожелала.

3 Коментара
 1. Смех казва

  Конова от КОН ли идва?!Баща й на туй курве кон ли е?!Смех…

 2. ескуайър Себастиян Мушмолов, джуниър VIII казва

  БАКТЪН вече от тия долни брантии, уруспии и бутани. Защо ни занимавате с тях?
  На тия шундите вече са им станали като обърнат стар чорап. Разни клептоолигарси „мъдро“ се изпожениха за чалга „карачки“ дето са минали през 1001 ръце. Егати нещастниците!
  Тия с откраднатите от народа пари, понеже са много“печени“ и дори нямат вкус за истинска красота , за красиви жени. Само с разпоретини се занимават.
  Егати кармата! Ама и нека, хак да им е!

 3. Барон фон Флокенщофен XV казва

  Клептокрация + Олигархия = Клептоолигархия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.