ПАДЕНИЕТО на ПКП: Цвета Караянчева не се срамува, че Бойко я нарече „проста кърджалийска п**ка”

3 7 681

Цвета Караянчева втрещи оределите фенове на ГЕРБ в Кърджали, където на партийна спявка обяви, че няма от какво да се срамува въпреки прякора „проста кърджалийска п**ка”, който й лепна завинаги мутрата Бойко Борисов научи Narod.bg.

Антон Тодоров държи програмна реч, докато Къдравата Сю успокоява намръщената ПКП Цвета

Резилът се разигра на предизборна среща с десетина лелки, която се проведе в….кафене.

Реклама

Водач на листата отново е ПКП Цвета, която не се срамува от прякора си, на който цяба България се присмива, а за тежест пред лелките застанаха двама карикатурни образи на хунтата – Даниел Митов с нежния прякор Къдравата Сю и Антон Тодоров, който написа специална книга за ГЕРБ „Шайката – Бойко, Росен, Цецо и другите”, преди неочаквано и необяснимо да се влюби в премиера.

На представянето на листата пред неколцината симпатизанти на Баце герберастите „от сой” Цвета, Дани и Тони разтягаха старите локуми как ще стоят пътища, щото от там се краде най-на едро.

ПКП Цвета припомни как при кратко съществувалото 45-ото Народно събрание е бил приет нов Изборен кодекс, който наложи машинното гласуване и сега няма да може да пазаруват гласове на кило, каквато е практиката на ГЕРБ.

„Простата кърджалийска” сподели откровено своите опасения и се аргументира, че хората в региона, с които тя разговаряла, се притесняват от машините, предаде novjivot.info.

3 Коментара
  1. Градинаров казва

    Вие какво мислите , че ние пасем трева ли ? Написали сте „проста кърджалийска п**ка“ и ние демек не се досещаме , че думата е ПАТКА. Такива тъпунгерски въпроси ги задаваше артиста Билалов по една ТВ игра .

  2. Колев казва

    Не се вълнувайте бе хора, това е племето ни, това са мутрите ни, 80% от населението ни е такова. Виденов и той тръгнал да повтаря грешката на Левски, с такъв народ тъп, подъл и продажен чиста и свята република не става. морал няма в тоя народ, и човешко достоинство, няма бе хора. всичко , абсолютно всичко ни е скапано, СВЕСТНИТЕ И СЕГА СЧИТАТ ЗА ЛУДИ. Освен горните ТРИМЦА, за званието дебили и идиоти има огромен списък от хора, много от тях преминали през парламентарните банки, полегнали на хубави пенсии. Изроди сме, исключенията само потвърждават правилото. Затова Брадърите ни взеха като добитък на ръчно управление, не само не го крият, навират ни го в очите, зер на овците никой не говори на дипломатически език. и да ни е мъчно все тая, надникнете само във форумите, гнусно невежество, невероятно зомбиране, една омраза непозната и за животинския свят и една луда склонност към подлагане, без срам, без достоинство. Не е само Караянчева, тя е нашия символ, всички сме като нея. Погледнете само по какви улици и тротоари вървим, всичко от времето на Соца, занемарата е мащабна, безхаберието НОРМА. Едно фиктивно пътно нарушение ми позволи и среща в съда и там същата воня. Вместо да се позоват на железните ми аргументи, съдията ми иска документ дали мога да платя глобата-ОТВРАТ.

  3. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    ДО ПЪРВИЯ – ТОЧНИТЕ МУ ДУМИ СА ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА …. Е СБЪРКАЛ Е ТОВА ПУТКА В РАЗГОВАРНИЯ ЖАРГОН СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СЕКСАПИЛНА ЖЕНА ,А ТОВА С ДЕБЕЛИТЕ ГЛЕЗЕНИ,ОГРОМНИЯ ГЪЗ, НАПУКАНИТЕ ТАБАНИ , И ОТВРАТИТЕЛНАТА МУЦУНА + ИНТЕЛЕКТА НА ПТЕРОДОКТИЛ……АБЕ…. ГРОЗНА РАБОТА ГЕРБЕРАСТИЯ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.