Шофьорът на Мето Илиенски и бивш МВР шеф много нагъл: Трудно ще изчегъртате моите хора

2 11 708

Бившият вътрешен министър Младен Маринов, който в миналото е бил личен шофьор и бодигард на мутреския бос от СИК Методи Методиев – Мето Илиенски, публикува свръх нагъл пост във фейсбук, видя Narod.bg.

Шофьорът от СИК стана набожен покрай тоталното изчегъртване

Сикаджията, поставен на върха в МВР от мутрата Бойко Борисов написа следното:

Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призвано да бъде представител на българската държавност, се е опитало да оправдава чистките в МВР на днешната безконтролна власт като използва моето име.

Реклама

Разбирам от изявленията на това лице, че всъщност сега в МВР се занимават само с едно – да чегъртат „хората на Маринов“. Искам да предупредя същото лице, че ако ще изчегъртват „хората на Маринов“ от МВР едва ли ще им стигне краткия мандат, както и канцеларската хартия, за да напишат всички заповеди за уволнение.

А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски служител. Защото за 30 години професионална кариера в българската полиция не си позволих да обидя или да нагрубя колеги и смятам огромната част от българските полицаи за мои приятели.

И без да ви плаша, г-да чегъртачи, но сте се захванали с непосилна задача. Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията. Просто са много. Десетки хиляди!

А на Вас, колеги, ще Ви кажа само едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И после, както винаги сме го правили, заедно ще възстановяваме ДЪРЖАВНОСТТА!”, заканва се шофьорът от СИК.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    този е пълен мухльо – чифт приказки няма в устата ,идеален е за шофьор но до тук

  2. Авгел Петков казва

    Не министър, император да го направят, все ще си е същия милиционерски сержант. Просто толкова са му възможностите на човека (доколкото допотопно ченге е човек)…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.