ПОЧНА СЕ! Асен Балтов на мушката – далаверите за милиони в „Пирогов” лъсват, започва пълна проверка

1 7 953

Далаверите на проф. Асен Балтов в „Пирогов” ще лъснат при детайлната проверка, която предприе служебното правителство, дочу Narod.bg.

Медикът, поставен на поста от хунтата ГЕРБ, има доста трески за дялане, които може да го изправят на подсъдимата скамейка – опорочените доставки на храна за пациентите срещу подкуп от 300 000 лева е само един от казусите, по които се очакват съдебни дела.

„Имаме данни и предварителни сигнали за нарушения по отношение на НЗОК и фалшиви хоспитализации в „Пирогов”.

Реклама

Към момента в лечебното заведение тече проверка. Не става въпрос за чистка, но в страната и София има няколко проблемни болници“. Това каза пред Нова зам.-министърът на здравеопазването Димитър Петров.

„Казусът с издаването на сертификати и антигенните тестове не зависи от Министерството на здравеопазването, а от Европейската комисия. Водят се разговори и тече процедура.

Ще настояваме този казус да се уреди. Предполагаме, че до 15 юни всичко ще е ясно”.

„В украински вестници се появи информация за починал донор от „Лозенец“. Извършваме проверка и по тези сигнали”, каза още Петров.

1 Коментар
  1. майната казва

    Толкова ли много са крадците в БГ, та ГЕРБ ще бъде пак първа политическа сила ? Роднина, милиционер ли стана държавата ни? Господ да ни пази и съгражданите, малко от малко да вдянат, че милионите и милиардите, не са като 50 лева.!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.