Ето го човека, който организира „Гешев е радост”! Бивш полицай, забъркан в афера с дрога и лихварство, е №1 купувач на гласове (шокиращи РАЗКРИТИЯ)

0 10 402

Бивш полицай със скандално минало е купувач на гласове №1 за ДПС, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от спецслужбите, като се позова на оперативна информация.

Стефан Борисов, който е президент на футболния клуб „Торнадо” от Безден, селото на страховития убиец Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, има кабинет на втория етаж в централата на ДПС на софийски бул. „Ал. Стамболийски”.

Стефан Борисов

Това е най-големият брокер на гласове за партията на Ахмед Доган, разкри информаторът на Narod.bg.

Според оперативни данни Стефан Борисов е бивш полицай, уволнен от системата на МВР преди повече от 20 години. Малко след това – в периода 2003-2004 г., срещу него е проведена акция заради трафик на амефтамини. В наркоканала работил заедно с араби, пише в сводките на МВР.

Реклама

Освен всичко друго, брокерът на гласове е и незаконен лихвар. Бившият шеф на полицията в Костинброд, например, му дължи 20 000 лв., които погасява всеки месец със солена лихва.

Същият брокер на ДПС е засечен да се хвалил, че срещу дебели пачки играел и посредник между издирвани от МВР бандити и корумпирани юристи в прокуратурата и съда.

Брокерът на ДПС уреждал издирваните да бъдат арестувани, но веднага след това да бъдат пуснати на свобода.

По тази линия е засечен да контактува с оперативно интересни лица с прякори, обясни информаторът на Narod.bg от спецслужбите.

За да е пълен екшънът, именно Стефан Борисов се оказа баровецът, който плащал целия масраф по контрапротестите в защита на главния прокурор Иван Гешев, на които роми от гетата вееха плакати „Гешев е радост”.

Кръгът около селския футболен бос сега планирал нови акции в защита на Гешев заради палатковия лагер, който изникна тази нощ пред Съдебната палата с искане оставката на прокурор №1.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.