Човекът, водил девойките при Бойко: Защо САЩ не посочиха, че Борисов е КОРУМПИРАНИЯТ?

1 98 522

Нова пробойна в мафията ГЕРБ – един от най-близките хора до Бойко Борисов даде знак, че е готов да разкрие ужасяващи детайли от живота на Мутрата, които биха забили последните пирони в ковчега на премиера от СИК, разкри Narod.bg.

Бившият зам.-министър на икономиката Александър Манолев, един от тарикатите, включени в позорния списък на САЩ от 2 юни за персона нон грата с блокиран бизнес и банкови сметки отвъд Океана, пропя като славейче за живота си на слуга на Баце.

Според източник на Narod.bg Манолев е готов да издаде брутални факти от битието на Мутрата в качеството си на сводник, водил не една и две девойки в спалнята на Шефа.

Разкаялият се гербоид е бе народен представител на изборите през 2017 г., за кратко бе и зам.-министър на туризма.

Преди да бъде замесен в т.нар. скандал с къщи за гости, Манолев е смятан за едно от новите лица на ГЕРБ със сериозна подготовка – завършил един от водещите икономически университети в света – английския University College of London, работил в няколко чужди компании.

Бившият зам.-министър, обаче, се оказа, че ползвал къща за гости, построена с 400 000 лева на Фонд „Земеделие”, като лична резиденция, макар че е финансирана от държавата, за да се развива туризма в региона.

През декември 2020 г. прокуратурата отказа да образува дело за изтеклия през юни миналата година запис на Бойко Борисов, където Манолев бе нарочен за жертва. Държавното обвинение обясни, че не е установено въздействие от страна на премиера във връзка с наказателното производство срещу Александър Манолев. Прокуратурата обаче не направила труда да провери дори кой е мъжът от записа.

В аудиото се чува как Баце се заканва „Манолев да изгори”, заради скандалите с къщите за гости. Няколко седмици по-рано избухна драмата с бившия зам.-министър на икономиката, че ползва за лични нужди къща край Сандански, построена с европари.

Реклама

По това време Манолев вече е подал оставка, а прокуратурата е започнала проверки. Борисов заявява, че до ден-два ще му бъдат повдигнати обвинения, което се случва.

„Манолев ще изгори, ще му повдигнат днеска, утре обвинение и ще го съсипем. Аз го предупредих. Аз ще изгоря всичко, за да изгори Елена Йончева. Един няма да пощадя от наште“, заявява Борисов и се заканва, че ще „прибере“ 200 къщи за гости, на които е разпоредил проверка.

Сега в свое интервю бившият зам.-министър даде отчетлив знак, че е готов да изпее Баце и да си отмъсти за „изгарянето”.

„В изявлението САЩ казват, че имат доказателства за корумпирането на един определен политически лидер. Нито посочват името му, нито за него има санкции. Какво излиза – корумпираният политик утре може да заведе децата си в Дисниленд; може (най-вероятно) да участва в изборите; може спокойно да прави бизнес.

На този фон на мен ми се лепва това петно. Кажете ми, ако САЩ бяха загрижени за нашия демократичен процес, ако имат данни, че има такъв корумпиран политик не е ли в интерес на всички нас веднага да научим името му? Защото утре аз или вие може да гласуваме за него и той да определя бъдещето ни”, ядосва се сводникът на Борисов.

Източник на Narod.bg разкри и причината за обръщането на палачинката – преди изборите на 4 април е имало среща между Александър Манолев и Бойко Борисов. На спявката Баце заповядал на своя бивш зам.-министър, родом от Кулата: „Спечели ми изборите в Сандански”.

На което натиреният от поста сутеньор се изрепчил: „Защо да го правя? Ти ми е*а майката”, визирайки заповедта да „изгори”. Финалната реплика на Мутрата е знаменателна: „Още не съм, ако реша, наистина ще ти е*а майката”.

Вероятно този разговор е последната капка, преляла чашата на търпението на екс министърът, а резултатът е видим в интервюто, което грябва да бъде прочетено от експертите на служебния кабинет, за да подхванат нова нишка от корупционния възел на ГЕРБ и Бойко Борисов.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.