Само в Narod.bg: Строител рекетиран за 6 млн. лв. кеш от Бойко за апетитна магистрална поръчка (СИГНАЛ)

2 8 045

Собственик на голяма строителна фирма е бил рекетиран за колосалния рушвет от 6 млн. лева лично на премиера Бойко Борисов, за да спечели апетитна обществена поръчка покрай един от големите магистрални проекти на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Това пише в сигнал до прокуратурата и ДАНС, подаден от висш чиновник, по-късно уволнен заради разгласяване на тайни от корупционната кухня на глутницата около Баце, издаде информаторът ни.

Реклама

Случаят е от лятото на 2016 г., когато мутрата от СИК властваше с втория си кабинет, потънал безславно с оставка под напора на народния гняв.

В момента сигналът на едрия бизнесмен е сред проучваните от служебното правителство на Румен Радев. В текста се съдържат достатъчно данни – името на бизнесмена, номера на компрометираната обществена поръчка и причините, поради които е поискан подкупът.

Налице са всички предпоставки скандалът да бъде оповестен публично, за да стане ясно и на най-големите скептици как се управляваше държавата от мафията ГЕРБ, категоричен е информаторът на Narod.bg:

2 Коментара
  1. Курник казва

    Само това стига, за да му сложат прангите веднага

  2. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.