ШУТ ОТЗАД: Шефът на авиоотряда – личен бодигард на Баце, изхвърча от поста, държавните самолети пренасяли милиарди към Ливан?

3 6 106

Шефът на Държавния авиационен оператор (бившия правителствен авиоотряд 28) Тодор Коджейков е освободен от поста. Новината съобщи служебният министър на транспорта Георги Тодоров, научи Narod.bg.

“Разделяме се с г-н Коджейков по взаимно съгласие. Благодаря му за работата, която е положил в Държавния авиационен оператор”, казва Тодоров.

Коджейков направи кариера от бодигард на Мутрата

Реклама

Коджейков бе лична охрана на Бойко Борисов. След това, поради близостта си до Мутрата, стана генерал и шеф на Националната служба за охрана, а от 2015 г. пое Авиотряд 28.

Новият директор на Държавния авиационен оператор е Златко Златев. Той е пилот и е бил няколко години ръководител на авиобаза “Крумово”.

Narod.bg припомня, че според информация от спецслужбите именно със самолетите на авиоотряд 28 Бойко Борисов е изнасял милиарди към банки в Ливан. Версията трябва да бъде щателно проверена и всички сметки на Баце извън граница на подставени лица да бъдат осветлени, призова наш източник.

3 Коментара
  1. ???? казва

    Ама и този ли е „генерал“?! Г-н ПРЕЗИДЕНТ, не станаха ли МНОГО „генералите“?!?!?!

  2. Благо казва

    Ами от имане глава не боли , така ли е.?-

  3. Благо казва

    Ако е обикновен войник-цавак не бие на очи, а ГЕНЕРАЛ–ЕЕЕЕЕЕЕЕ, е друго нещо , тежест , дисцип……..лина и на-важното КЕСЕВ ( пари……чки но не и за всчки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.