„Вие сте прости”: Кюлче съм пипАл веднъж в живота си, плеймейтката Маги Бадер не я познавам (новата излагация на Баце + ВИДЕО)

1 3 580

„Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме”. Крилатата фраза на Бойко Борисов отново се потвърди на поредната извънредна пресконференция, свикана от стресираната хунта ГЕРБ, предаде репортер на Narod.bg.

„Кюлче съм пипАл само веднъж в живота си – в трезора на Българската народна банка, докато бях премиер“. Това заяви Мутрата по време на поредната си излагация на среща, свикана под пара от гербоидите.

Борисов съобщи още, че по време на разпита си в прокуратурата по повод разпространените в публичното пространство снимки от неговата спалня в резиденция „Бояна“ с 3 млн. евро ккеш в банкноти по 500 евро и кюлчета злато, не е съобщил коя според него е жената, която е направила снимките, тъй като „не бил сигурен“.

Реклама

Той обаче подчерта, че това със сигурност не е плеймейтката Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер, защото никога не я е виждал. „Никога не съм я виждал, не я познавам“, подчерта той.

Пресконференцията на ГЕРБ беше по повод оповестените вчера санкции на САЩ спрямо Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, които са инспирирани от корупцията към „политически лидер”, разбирай, Бойко Борисов.

1 Коментар
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    ЕЙЙЙЙЙ ТОЯ БОЖКОВ БЕ ,КАК САМО ТЕ ТОПИ – БИЛ СИ ВЗЕЛ ОТ НЕГО 60 МИЛКИ АЙДЕ БЕ….БАЦО ЗА 60 МИЛКИ НЕМА СТАНЕ СУТРИН БЕ,ША ЛЕЖИ И ША РУПА КИСЕЛИ КРАСТАВИЦИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.