Васил Божков: Аз дадох доказателства на САЩ за 60 млн. лв. подкупи към Бойко и Влади Горанов!

2 8 781

Васил Божков е дал убийствени доказателства за дадени 60 млн. лева подкупи на Бойко Борисов и Владислав Горанов, научи Narod.bg.

„Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото официално свидетелство за рекет и изнудване в особено големи размери от страна на управляващите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов.

От всички, засегнати от #хунтата, аз съм първият, подал официален сигнал до българските, както и до всички международни правораздавателни институции.

Днес в 16:00 ще се проведе пресконференция.

#СправедливостЗаВсеки #БъдетеСмели

P.S. Сергей Магнитски е адвокатът, загинал в затвор в Русия, защитавайки “олигарха” Бил Браудър, несправедиво обвинен в укриване на данъци”.

Реклама

Това написа преди минути хазартния бос на стената си във фейсбук.

Преди време бизнесменът призна, че ще даде доказателства за рекета на хунтата точно преди изборите.

Божков е с 18 повдигнати обвинения от каскетурата на Баце, сред които ръководство на организирана престъпна група, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице, подбудителство към престъпление по служба и към убийства, търговия с влияние, държане и отчуждаване на културни ценности, които не са регистрирани по съответния ред.

„И аз ще бъда малко политик и ще извадя необходимото в подходящия момент”, добави той.

Той не се признава за виновен по нито едно от обвиненията и твърди, че е жертва на план за неговото унищожаване от страна на Борисов и прокуратурата.

„При мен има тотално нарушаване на закона, дори никой не ми е казал, че съм обвиняем, никой не ме е търсил, нямам призовка, не се крия“, обяви Божков сега в интервюто.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    гледам телевизия по всички канали се питат – кой този политик…..и се хилят-знаят но не смеят да кажат….та да питам за един приятел – БУЦИ….НЕЩО ТИ ДА СИ ЧУЛ ЗА ЕДНИ 60 МИЛКИ…..НЕЩО ДА СИ ГРИЗНАЛ ОТ ТЯХ….

  2. Ваня казва

    „Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото официално свидетелство за рекет и изнудване в особено големи размери от страна на управляващите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов.“
    ТОВА е казал Божков! Къде точно видяхте думата ПОДКУП?Направете разлика между “рекет и изнудване” и “ подкуп”.Ако можете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.