ЧУДОВИЩНО признание: Бойко Борисов има 8 милиарда лева (ВИДЕО)

3 20 202

Епохално интервю на мачкания от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков при Веселин Дремджиев. Според признанията на бизнесмена Баце притежава приблизително 8 милиарда лева, видя Narod.bg!

Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:

Носят се слухове, че състоянието на Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от “комисионни” и “отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло.

Реклама

Навсякъде цари тотална деградация и тотална корупция и се изискват огромни усилия, за да се промени това. Най-важното е българинът да излезе и да гласува, защото тия хора няма да си отидат лесно. Борисов все пак краде само 10-15 процента, а представете си тези около него.

Това е нещо страшно. Битката тепърва предстои. Не може да си стоим по къщичките, да хапваме, да си пийваме и да гледаме сеирче.

Това са едни изключително злобни и отмъстителни хора, начело с лидера. 100% вярвам, че е заплашвал бизнесмен, че близките му ще го изядат без да разберат. Това е истинската мутра.

3 Коментара
 1. Хоро казва

  Всяка негова дума е абсолютно вярна.
  Борисов атакува можешите и успелите, защото те го комплексират тежко

 2. Йордан казва

  Това е нещо страшно.То бива,бива амо то корупция до всеки техен чиновник бе батко.Тази партия ГЕРБ трябва да се изкорени и да се махне от лицето на България

 3. МОЖЕ И ХИГИЕНИСТ да е казва

  Ако Бойко Борисов влезе в затвора, там ще работи като водопроводчик. Това коментира в ефира на 7/8 тв адв. Минчо Спасов. Защото съгласно указа на Тодор Живков за привеждане на школата в Симеоново към гражданските специалности, тези, които са учили Нордна милиция и Национална сигурност, им се приравнява Право. А тези, които са учили Пожарна безопасност им се приравнява ВиК – водоснабдяване и канализация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.