Първо в Narod.bg: Васил Божков напуска Дубай! Черепа ще диша във врата на Бойко Борисов на 75 км от България

5 13 180

Васил Божков напуска Дубай! Източник на Narod.bg разкри ексклузивно, че мултимилионерът и отявлен враг на Бойко Борисов ще се мести само на 75 километра от България, откъдето ще диша в дебелия врат на Мутрата.

Според информаторът на Narod.bg бизнесменът с 19 обвинения ще се премести в столицата на съседна Румъния – Букурещ. Оттам до Русе са само 75 км. Мотивът на Черепа да избере Румъния е, че европейските заповеди за арест от нашата прокуратура вече са невалидни.

В началото на март дойде лошата новина за Баце – издадените от подвластната му българска прокуратура европейски заповеди за арест (ЕЗА) на Васил Божков няма да се изпълняват от другите държави от ЕС, каквато е Румъния.

Това е накратко ефектът от решението на Съда на ЕС (СЕС), където в прав текст се казва, че българското право за издаване на ЕЗА не отговаря на стандартите на европейското право, защото не предвижда предварителен съдебен контрол върху самата Европейска заповед за арест, както и върху акта за задържане, на който тя се основава.

Реклама

Черепа, най-големият враг на бившия премиер, твърдо е решил да вкара Тиквата в затвора, затова и се мести близо до България, откъдето по-ефективно да провежда наказателните си акции срещу глутницата на Баце, обясни източникът на Narod.bg.

На 21 май бившият хазартен бос разкри, че планира да се върне в България по време на или след предсрочните парламентарни изборите на 11 юли. Изявлението му за прибиране в страната идва в деня, в който най-близкият му човек – Георги Попов, пристигна в София от Дубай.

Бизнесменът, обвинен от хунтата в неплащане на такси за 700 млн. лв. в бюджета от хазартните игри, който разкри, че всъщност е бил рекетиран за над 60 млн. лева от Бойко Борисов, за да спести тези такси, каза, че прибирането му в България зависи от формалности.

„Все пак трябва да се преодолеят и те не са създадени от българската държава, управлявана доскоро от хунтата“, посочи Божков. Не можа да каже какви са формалностите, които били известни на адвокатите му, но допусна, че са свързани с издирването му от Европол.

5 Коментара
 1. Марко казва

  Не че съм му фен, но не е добре да ти е враг Васил Божков!
  ББ ще има зловещи главоболия с него. Не искам да мисля какво го очаква само заради това, че влезе в именията му и конфискува Археология и картини . Само поради този факт онзи ще му одере кожата лично и без да му мигне окото дори за секунда. Мир не може и никога няма да има

 2. RAZOR казва

  За това шоу искам билет на първия ред! Ще викам за Божков.

 3. панчо виля казва

  Излезе още една новина – сърбите са пуснали от затвора още по-голям враг на Тиквата от Черепа – Сретан Йосич. Очаквам пълна мозъчна парализа и неизлечимо изпускане в гащите на Боко Ювиги въпреки кордона от „стъкита“ и безмозъчни орангутани около бункера. Ще се радвам ако Сретан си е скътал в Сърбия поне един гранатомет или нещо по-яко за визита в Банкя.

 4. Мадлен Кирчева казва

  Враждата е лична. не става въпрос за политика, а за имане. Партията на Божков е за лична употреба. От нея народът полза няма. По-добре е сърбинът да си пресметне сметките, отколкото българите да пращат Божков и партийната му компания в парламента. Разликата между Б. и Б. е единствено в математиката.

 5. Тончо Бонев казва

  Предайте на Божков, че цялата държавна машина и нейните подчасти е незаконна. За да знае къде да насочи ударите си по Баце:
  https://new-civilization.com/bg/harta-choveshki-prava

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.