УЖАС в Narod.bg: Ето го тайния документ, че Бойко Борисов е платил 1,2 млрд. лв. на руснаците за негодни ядрени реактори (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

5 9 087

Ето как кабинетът на мутрата Бойко Борисов е платил 1,2 млрд. лева на Русия за нефелни ядрени рeактори! Narod.bg публикува скандален документ, старателно укрит от Баце и мафията ГЕРБ, който доказва колосалната измама, която във всяка нормална държава по света би довела до светкавичен арест и разследване, което приключва с осъдителни присъди.

Гръмовната новина дойде от пост на енергийния спец Стефан Газимов, ето какво написа той на стената си във фейсбук:

Публикувам документ, старателно укрит от правителството „Борисов”, за да не попречи на плащането на 1,2 милиарда на руснаците и да не се стигне до разследване, че са закупени непригодни технически и икономически ядрени реактори.

Реклама

Внимателно прочетете детайлите в него! Отбележете абсолютната липса на реакция на шефа на НЕК Петър Илиев, който е известен с подаръците си на скъпи пури да си пушат заедно с Бойко Борисов, както и на Теменужка Петкова.

В този документ всичко е ужасяващо, защото показва, че българската държава е била под окупация, а властниците ѝ са влизали в заговори срещу нея. Четете детайлите ред по ред! В тях ще откриете невероятни истини и описание на ужасяваща наглост от страна на правителството на Борисов!

Мир на праха му, на който е подписал този документ!

5 Коментара
 1. Гергана Миланова казва

  Явно първо Буци ни взима за идиоти, а сега и недоносчето Гамизов. Гамизов, като прочетох внимателно приложения документ, първо установих, че липсва една страница, а после разбрах, че се говори общо за инфраструктура, а не за реактори. Демек, не били компютри, а компоти.

 2. Колев казва

  Този тиквеник е последният, на който може да се вярва. Сега, освен за газовата тръба, за която Борисов е наел чужди фирми и е платил неконтролируеми пари само и само да замаже нещата за ония зад океана, сега Гамизов хваща щафетата и нарече ядреното оборудване, което се търкаля непригодно. Тоя Гамизов действа по поръчка и това и за слепите е ясно. Ами дайте да затворим всичките руски ядрени блокове, Уестинхауз ще ни построи нови. Лудостта у нас надминава всякакви представи. И никого не държат отговорен за подобни дописки, то няма ни прокуратура нищо, ега ти и разградфения двор.

 3. майната казва

  Платихме ли парите??? Да!!! Централа има ли? НЕ!!!!Сега Гамизов ще е крив ?.Той ми, че кой друг?? Нали правителство си нямахме??? Министър председател и на енергетиката нямахме, бяха насапунисани в банята?Да отговаря мерзавецът, като много знае????

 4. ММ казва

  Гергана и Колев дали прочетоха какво пише Майната! Платили сме парите и централа няма, но марсианците виновни – сакън Тиквата никога. Милиард и двеста милиона са като пари за семки :)))

 5. А може и хигиенист казва

  Ако Бойко Борисов влезе в затвора, там ще работи като водопроводчик. Това коментира в ефира на 7/8 тв адв. Минчо Спасов. Защото съгласно указа на Тодор Живков за привеждане на школата в Симеоново към гражданските специалности, тези, които са учили Нордна милиция и Национална сигурност, им се приравнява Право. А тези, които са учили Пожарна безопасност им се приравнява ВиК – водоснабдяване и канализация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.