Добра новина в Narod.bg: Тотална паника в ГЕРБ – евродепутатите на Баце плачат в Брюксел от „репресии”

1 4 905

Мафията ГЕРБ е в тотална паника от изчегъртването на корумпираните си капии във властта, научи Narod.bg.

Като нов опита да опазят тартора Баце евродепутатите на хунтата Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Мейдел, Емил Радев, недоразумението Александър Йорданов и Асим Адемов изпратиха писмо до всички членове на Европейския парламент и на Европейската комисия, в което критикуват служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, което ги „репресирало”.

Според гербоидите с 30 000 лева месечна заплата кабинетът „действа като предизборен екип“ на държавния глава и си служи с репресии заради кражбите им за милиарди пред последните 10 години.

„Методите, които използват, за съжаление, са същите като тези, използвани от комунистическата полиция, когато репресират политическите си опоненти“, пише в писмото на гербоидите.

Реклама

Писмото е подписано от членовете на Европейския парламент от ГЕРБ Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Асим Адемов, Александър Йорданов, Ева Майдел и Емил Радев и е изпратено до всички евродепутати и до еврокомисари, съобщи Асим Адемов в социалните мрежи. По думите на евродепутата пред БНР групата на ГЕРБ/СДС в Европейския парламент има среща с председателя на парламентарната група на ЕНП Манфред Вебер по темата.

В писмото си евродепутатите критикуват конкретни изказвания и кадрови промени, извършени от служебното правителство.

Сред тях е уволнението на председателя на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) Димитър Георгиев, което евродепутатите от ГЕРБ обвързват с разбиването на шпионска група в полза на Русия – теза, по-рано разпространена от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Представителите на ГЕРБ в Европейския парламент изразяват притеснения от назначената от Рашков за началник на кабинета му Елена Фичерова, за която твърдят, че е свързана с хазартния бизнесмен Васил Божков.

Те критикуват и изказването на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който каза, че ако беше собственик на телевизията, би отстранил журналисти от bTV от водещото предаване, както и използвания от него израз „бивши хора“ по време на телевизионно интервю.

1 Коментар
  1. И бивши фашисти няма казва

    Тоя дето ги пише тея пасквили и ги разнася по Европа е наследник на кръвопиец убил децата ястребинчета…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.