Известна журналистка пита: Защо цял народ плаща, че са разпорили отверстието на Баце? (ПАМЕТНО ВИДЕО)

0 6 237

Известната журналистка Зоя Деянова, дълги години главен редактор на „Жълт Труд”, зорлем съсипан от издателите, пусна убийствен коментар за Бойко Борисов и неговата стара история с кмета на Симитли Апостол Апостолов, провери Narod.bg.

През месец август на 2016 г. се появи скандално видео с шефа на строителната компания „Агромах” Методи Бачев.

На тържество на площада в симитлийското село Черниче известният предприемач кани на сцената актьора Краси Радков, обявявайки, че „кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов“ под бурните аплодисменти на публиката.

След това Бачев нарежда на човека от екипа на „Шоуто на Слави“: „Краси, искам ся да се отпуснеш и да се правиш на Бойко Борисов“.

В отговор на „разкритието“ на Методи Бачев, пред журналисти кметът на Симитли Апостол Апостолов заявява: „Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с Бойко Борисов“.

Реклама

През юни 2020 г. Методи Бачев почина от масивен инфаркт след планова операция в „Пирогов“. Получил го след излизане от упойка.

Актуалната политическа обстановка Зоя Деянова коментира така, споменавайки любовния акт между Апостол Апостолов и Бойко Борисов:

Не че не съм вярвала за симитлийският кмет какво е направил на тогавашната малка мутра, но явно много лоши работи са му направили, за да бъде толкова зъл и отмъстителен.

Но защо да плаща цял народ, щото са му разпорили отверствието?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.