В ГЕРБ вият на умряло: Ще арестуват Бойко Борисов (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

0 7 229

Бившите управляващи от организираната престъпна група ГЕРБ вият на умряло, че служебният кабинет изчегъртва пионките им на ключови позиции и в разрез със световната справедливост може да арестува тартора им Бойко Борисов, видя Narod.bg.

Бойко сам призна пред младите гербоиди, че „най-много ше дойдат даме арестуват”…

Отстранените масово обясняват как са работили в интерес на страната и наричат „реваншизъм“ свалянето им от високи постове. На доскорошния премиер Бойко Борисов, който сам се сравняваше с Тодор Живков, 2021-ва му се видя като 1944-та, пише в. „Сега”.

Шефът на ДАНС си тръгна, след като изчезна в 4 месечен отпуск при идването на служебното правителство на власт, но отказа да признае това за саботаж на новата власт. Главният секретар на МВР, който допусна полицейски побой над протестиращи през лятото на 2020 година, също се изживява като репресиран

Новата власт смени и Георги Терзийски, когото от управител на предприятие за метални изделия ГЕРБ направи шеф на АПИ. Или иначе казано – „глашатая“ на Бойко Борисов

Реклама

Сред най-гласовитите са „калинките“ на ГЕРБ. Сменената шефка на Агенцията за инвестиции е взета без конкурс от администрацията, но няма доведен чуждестранен инвеститор. Придвидливо, обаче, си е пазила три години топлото място в Държавен фонд „Земеделие“. По примера на други бивши заместник-министри на ГЕРБ.

Надзорниците на Българската банка за развитие бойкотираха срещата с министъра на икономиката Кирил Петков, който разкри, че 1 млрд лева държавни са дадени на 8 големи фирми.

След разкритието, че НАП е отписала 10 милиарда лева несъбрани задължения известната с теча на данни бивша шефка на Агенцията Галя Димитрова нагло обясни, че тези пари е нямало как да бъдат събрани.

Това е само част от „елита“ на нацията, за който Бойко Борисов се притеснява.

И по стар навик вади призраци от гардероба, за да плаши.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.