Сигнал до Narod.bg: Ето как ГЕРБ и Демократична България действат като една МАФИЯ в Хасково (ДОКУМЕНТ)

3 5 262

Общински съветници от ГЕРБ и Демократична България действат като една МАФИЯ. Това става ясно от сигнал, изпратен до Narod.bg, подкрепен с документ.

„В нашия град Хасково, общинските съветници от „ДА България“ са следните: Антони Пашов, Деян Янев, Иван Матеев Иванов, Красен Ангелов. От момента, в който положиха клетва включително и до днес, тези четирима души гласуват на абсолютно всяко заседание на Общински съвет – гр. Хасково, заедно и еднакво със всички общински съветници от Политическа партия ГЕРБ„, пише в сигнала.

Някак несериозно е Христо Иванов непрекъснато да се появява в медиите и да поддържа тезата, че „ДА България“ е партия от протеста и че се бори против „Модела Борисов“, а ежедневно съветниците от неговата партия в провинцията да са в явни коалиции с ГЕРБ„, категоричен е нашият източник.

Реклама

„За доказателство на думите ми, Ви изпращам един от протоколите от заседание на Общински съвет Хасково. Моля проследете гласуванията на горепосочените лица и ще се убедите в думите ми. (вижте целия документ най-долу).

„На последните избори вотът за ГЕРБ в Хасково бе процентово най-висок за страната – близо 50%. Още малко и ще станем град от Беларус…“, опасява се източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. майната казва

    Доколко това е вярно? Опровергайте го, гласувах за вас !!!

  2. майната казва

    И да източникът какъв е той???Анонимен сигнал или проверен сигнал???

  3. майната казва

    Не трийте въпросите ми. Не е коректно!!!Сигналът анонимен ли е?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.