Боко пред млади герберасти: Ще сложите моя снимка и ще ми козирувате! Възможно е да бъда арестуван

5 6 402

Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно. Да не се колебаят, ако ще идват – да идват по-рано, че после ще обикалям по страната. Ще срещнат съпротива. Да се примъкват там по техния си начин. На честни избори не могат да ни победят – така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към част от младежкия партиен актив по време на поредното представяне на новите кадри. Темата бе икономическата програма преди изборите на 11 юли, но Борисов не пропусна да коментира злостно действията на служебното правителство.

„Няма да им се плашите, целта съм аз, ще сложите после един портрет тук, ще козирувате. За това се боря, ГЕРБ да я има, мен като ме няма. Дълги години да ги тормозите комунистите, ние не сме като Ицето и Атанасов веднага да завъртим опашката и започва да ни харесва и Радев, и комунистите, и с всички само ние да сме добре, само ГЕРБ да са зле. Окей, ГЕРБ са зле, ще дойде и вашето време да станете още по-зле. Те няма да свършат до нас. Искам вие да сте бастионът на демокрацията, онова, което става в момента като преврат, няма нищо законово в момента. Кандидат-президентът възлага на кандидат-президента да свърши кандидатпрезидентската работа. Дано продължи адашът да говори повече“, с тази заръка Борисов закри сбирката, цитиран от Дневник.

Започна я по същия начин.

Реклама

Никой не говори за програма, не говори за нищо друго освен ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, в която правителството и службите бяха обвинени в подслушване. До ден-днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да съшият нещо, да направят някакъв нов „Костинброд“. В желанието си това да го сторят ни нарекоха бивши хора, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията. Същото е било в България. Основният мотор на това е една мракобесна фигура, шеф на комунистическо следствие, изключително червен на червена диктатура, който плаши и създава страх. (Narod.bg припомня, че самият Бойко Борисов е бил част от комунистическия режим като охрана на бившия Първи Тодор Живков, както и член на БКП) Трескаво искат да намерят нещо, с което избягат от това. Рано или късно трябва да кажат кои са. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава“, каза Борисов, явно визирайки думи на Бойко Рашков от вчера. Информацията за подслушвани политици на опозиционни партии преди изборите дойде от съпредседателя на „Демократична България“ Атанас Атанасов, бе потвърдена от вътрешния министър Бойко Рашков, а Христо Иванов обяви пред „Дневник“, че поръчката, според него, идва директно от Бойко Борисов. Лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пък призова за общи действия с „Има такъв народ“ и „Демократична България“. Междувременно председателят на ДАНС бе сменен, но резултати от проверката скоро не се очакват.

„Така като чувам ще кажат, че съм изял някой, Само това не са ми пришили. На филета“, добави той по повод сигнал, за който вчера съобщи Рашков. Пред „Евроком“ той разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил. Рашков уточни, че ще подаде сигнала до седмица. Според анонимния свидетел Борисов му казал „Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо“. Рашков обаче уточни, че е скептичен, че главният прокурор Иван Гешев ще предприеме каквито и да е реални действия срещу Борисов.

5 Коментара
 1. ???? казва

  Коя е Мата Хари?!

 2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  БУЦИ,НЕ – МОЖЕ ДА МЕ АРЕСТУВАТ А – ТРЯБВА ДА МЕ АРЕСТУВАТ

 3. М.М. казва

  ЕСТЕСТВЕНО Е, ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И ДА БЪДЕ ОБВИНЕН ЗА ЗОЛУМИТЕ ОКОЛО И ЗА РУСКИ (БАЛКАНСКИ) ПОТОК. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА ЗА ПРИСЪСТВИЕ НА РАБОТНИЦИ ОТ БЕЛОРУСИЯ, А ОТ ТОВА КЪЛБОТО СЕ РЗПЛИТА ЛЕСНО.

 4. майната казва

  Кой, ако не той, знае за затвора? Нали има международен крими опит от Панккрац ? Никой не опроверга че е търкал наровете 8 месеца за кражби на коли заедно с авери ?Покойния Гоцев го е оправил за да не лежи и тук.Защо не разказва на децата какъв уличен бандит е бил ? Подковава ги за размирици? Ако го арестуват?Този ни е управлявал до сега ? НЕВЕРОЯТНО !!!

 5. моро казва

  Това с яденето на месото беше пълна дивотия, дори Бабикян не би могъл да го измисли, кой ще е тоя гении дето сложи думите в устата на Рашков? А дали са искали да му сготвят и хуя, май на Боко е голям?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.