Бойко Рашков: Давам сигнал на Гешев да арестува Борисов! Мутрата от Банкя заплашвал с убийство

0 8 448

Бойко Борисов уверено върви към килията! Бившият премиер може да бъде арестуван до седмица след сигнал до прокуратурата от МВР министъра Бойко Рашков, разкри Narod.bg.

Служебният вицепремиер разкри и конкретната причина за сигнала – мутрата Бойко Борисов е заплашил бизнесмен думите: „Имаш жена и деца, имаш семейство, които няма да разберат дали не ядат твоето месо”, което си е закана за убийство?!

„Вие такова нещо чували ли сте? Този сигнал ще го проверя. Днес получих тази информация”, възмути се Бойко Рашков.

„Аз очаквам да ми скачат непрекъснато, съжалявам тази група около него, защото там има нормални хора, но седейки под неговото знаме, стават като него”, призна вътрешният министър.

„Абсурдът е следният – да сигнализира онзи, който се обръща към Борисов с „шефе”(Иван Гешев, б.ред.)? Ще го направя и ще дам публичност на резултата. Тази наглост, която чувам, е безгранична.

Реклама

Важно е да се каже, че досъдебното производство по тази заплаха е изчезнало, но както се казва в литературата, следите остават. Добре е човекът от Банкя да спре”, препоръча Бойко Рашков.

МВР шефът припомни, че Бойко е заснет да спи до 2-3 милиона евро и злато. Прокуратурата не положи усилия да каже откъде са купени кюлчетата.

Две банки в Българи продават златни кюлчета – Райфхайзен или от Първа инвестиционна банка, виждат се печатите на кюлчетата, защо това не проверно? Еврото, до което спи Бойко, е в копюри по 500 евро, с които боравят само хора от мафията, се виждат номерата.

Питам се като юрист, ако си обективен, би следвало да изнесеш информация както срещу обвинените, така и срещу премиера?!

Изнесе се информация за един бизнесмен (Васил Божков, б.ред.), но не се изнесе за бившия финансов министър Владислав Горанов, не се каза какво е казал Бойко на разпита, какво е казала Менда Стоянова?

За много граждани вече е ясно защо главният прокурор се обръща към премиера с „шефе”, изпълнява указания и в настоящия момент, разкова кочината Бойко Рашков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.