Хунтата полудя! Издига Стъки срещу Румен Радев – бияч с присъда и под 40 години (мутрите пускат нова ДИМКА)

3 7 979

Хунтата около мутрата Бойко Борисов е в нокдаун – полудяла от невижданото изчегъртване, шайката на Баце издига ММА бияча Станислав Недков – Стъки за президент, разкри Narod.bg.

Това е поредната димка от мафията, която, в безизходица от страх, се опитва да разсее гласове на предстоящите президентски избори, когато ген. Румен Радев ще отвее всеки претендент, пратен от Боцко Бибитков.

Шубето на Баце, известен със заешкото си сърце, е толкова голямо, че няма да се пусне сам срещу Румен Радев, а ще разводнява кампанията с нелепи фигури като Стъки, който за капак дори няма законовото право да се кандидатира по две причини.

Първо, има присъда за тежката катастрофа, при която прати двама полицаи в болница, и второ, пазвантинът е под 40 години, коментира източник на Narod.bg.  Стъки навършва годините, изискуеми от закона, на 9 декември 2021, когато Румен Радев вече отдавна ще е държавен глава втори мандат.

Мъжът на провалената депутатка от НДСВ Юлияна Дончева влезе в новините преди минути, когато стана ясно, че „инициативен комитет” издига кандидатурата на „шампиона и председател на федерацията по ММА за президент“.

Реклама

„Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера”, разсмива бабаитът с лексикален запас на радиатор от лада.

През 2018 г. Стъки натресе баровското си ауди „А8” по Околовръстното шосе в патрулка.

На около 250 метра след кръстовището с бул. „Симеоновско шосе“ пишман шофьорът удря спрелия пред него в пътното платно полицейски автомобил киа, който бил дори е с включен звуков сигнал и проблясваща синя лампа.

При сблъсъка шофьорът на патрулката е получил сътресение на мозъка, а другият полицай е със сътресение на мозъка и контузия на гръден кош.

По закон за това престъпление е предвидено наказание от 2 години „лишаване от свобода“ или пробация.

3 Коментара
  1. ДС-Кремена казва

    А за вице да му инсталират алкохолно-вазелинната бомбаджийка мАнгела МОМЕ Джандбаз!

  2. буцко казва

    когато му видя пикчърса на това и ме избива на смях – челото му започва от тила ,не е умен но от чело го докарва

  3. ???? казва

    Е,добре де,а Пулев „вице“ ли ще му е?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.