Само в Narod.bg: Синът на Ахмед Доган влиза в политиката (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

0 6 862

Синът на Ахмед Доган влиза в политиката, научи ексклузивно Narod.bg. Демир Доган тръгва по стъпките на баща си, вече дори е зает с партийни дела на ДПС в централата на ДПС на централния софийски булевард „Александър Стамболийски” 45А, видя нашият папарак.

Демир Доган дойде на работа с нисан Juke, паркира джипа си, след което пресече булеварда, за да си купи кафе. После, с чашката в ръка, новият политик взе документи от багажника на автомобила си и след като побъбри с охранителя на централата, потъна в сградата по партийни дела.

Реклама

Според информатор на Narod.bg Демир е ангажиран с финансите на ДПС, като партийните разходи вече минавали през него. Нашият източник обясни, че така Доган искал да вкара сина си в тайните на партийното ръководство, за да може един ден да го лансира за лидер на формацията.

Синът на почетния председател на ДПС и реален ръководител на партията последно влезе в новините покрай сватбата си през октомври 2020 г. Тогава Демир каза „да” на гаджето си Памела Жейнова, а сватбата събра елита в 5-звезен хотел в квартал Бояна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.