Слепите вече виждат: Каишката на БНТ, Нова и bTV води в Банкя, докога?!

3 4 256

Трите национални телевизии БНТ, Нова и bTV продължават да са под контрола на Бойко Борисов, научи Narod.bg. Информацията, в която няма никаква новина, дойде от пост на топ журналиста Иван Бакалов, вижте:

И за слепите в България е ясно, че трите големи телевизии у нас са на една каишка и ръката, която я държи, се крие в Банкя.

Но всичко тече, всичко се променя. Собствеността на Нова тв се промени няколко пъти, като през всичките последни десетина години тя беше позорно обслужваща към управляващите. Да не задълбаваме кой фонд от чужбина е купил последно от Домусчиев Нова тв. Няма да е ясно кой седи отзад, дали някой корполентен български бизнесмен или друг, не толкова корполентен.

Реклама

При всичкии положения, след като човекът от Банкя е паднал от власт, а двете най-големи частни телевизии го обслужват самоубийствено, това означава само, че той още има контрол върху тях чрез други лостове. Най-вероятно чрез собствеността.

Да, но всичко продължава да тече и да се променя.

Утре ще има друго правителство, дори ще има по едно ново правителство всяка година в бъдеще. Ако двете найголеми частни телевизии продължават така нелепо да обслужват ГЕРБ и да се занивамат с пропаганда срещу другите партии, ще стигнат до абсурд.

Дали някакви собственици обслужват Борисов, дали собствеността по някакъв начин стига до Банкя, при всички положения тази пропаганда означава големи загуби. А парите могат да решат някои политически въпроси, дори против волята на собствениците.

3 Коментара
  1. Тръбун казва

    Това злобно човече Ваньо Бакалов с удоволствие бих му се изсрал в устата, хем ще хапне, хем и дъха му ще мирише на истински говна

  2. Ан казва

    Браво! Точно и ясно написано и във всеки случай самата истина. Тия гербавите така или иначе се осраха здраво и мирише чак тук в чужбина . Сега като спрат да им гледат телевизиите точно това ще им се случи. Като им резнем и пипалцата на гербоидите и хайде дружно по гербовски към затвора . Остана още съвсем мъничко .

  3. майната казва

    Кошлуков още ли е на поста си??? ЗАЩО.?? Той не е журналист, а администратор и може да изхвръкне за несправяне със ОБЩЕСТВЕНИТЕ заължения на БНТ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.