Разкритие в Narod.bg: Бизнесмен от Виена платил €3500 на новата Мата Хари – Калина Паскалева, да влезе в спалнята на Бойко!? Вижте врътката

6 23 811

Пикантни детайли изплуваха около новата Мата Хари на Буци – изживяващата се като писателка, журналистика, гражданска активистка, инфлуенсърка, мъжеловка и още какво ли не Калина Паскалева, докладва източник на Narod.bg, близък до глутницата ГЕРБ.

От сигнала научихме, че бизнесменът Стоян Стайков платил 3500 евро на Калина, а след това става така, че тя се озовава в спалнята на премиерската резиденция в столичния квартал Бояна. 

Стоян Стайков е баровецът зад Калина Паскалева

През 2019 г. чутовен скандал с нашенския милионер Стайков разтресе Австрия заради афера с пране на пари и купуване на депутати. Става дума за небезизвестния Стайков, когото медии сред които и агенция ПИК описаха като съпричастен към заговор за сваляне на премиера Бойко Борисов. ПИК дори директно посочва Стайков като враг на Бойко Борисов (статията ТУК

Бизнесменът е представител на Национална асоциация „Сигурност“ във Виена. Според статиите в австрийската преса милионерът предоставил заем от 75 000 евро на бившата евродепутатка Барбара Капел, които били предназначени за Хайнц-Кристиян Щрахе, тогавашен лидер на Австрийската партия на свободата и бивш вицепремиер с цел участието му в евроизборите през 2019 г. Щрахе подаде оставка след огласяването на записи, в които той обещава на мнима съпруга на руски олигарх съдействие в Австрия срещу пари и беше изключен от партията.

Според „Дойче веле” целта на „дарението” била да осигури на Стоян Стайков сделка по откупуването на български пенсионен фонд от австрийски концерн. Проверката на Narod.bg показа, че преди няколко години Стайков имал амбиции да купи най-големия у нас пенсионен фонд „Доверие”.

Връзката между „писателката” и милионера

През 2017 г. Калина Паскалева засне документален филм за Чернобил. Пари за лентата й дал именно Стоян Стайков. Преди да се стигне до „културната” новина, обаче, баровецът, който от години живее във Виена, поканил Калина на гости в австрийската столица, сигурно за да я опознае добре. Стайков останал изключително доволен от представянето на палавата пловдивчанка, затова й дал 3500 евро. 

Много подозрително е, обаче, баровец, за когото медии, близки до ГЕРБ, пишат убедено, че е враг на Бойко Борисов, да си поръчва Калина и след това да й помага финансово за нещо като филм за аварията в Чернобил.

Реклама

Според източникът на Narod.bg от средите на ГЕРБ, още тогава враговете на Боцко заформили план как да вкарат своя къртица в спалнята му в Бояна. Подозренията са, че приятелката на Стайков – Калина Паскалева, била избрана за ролята на новата Мата Хари.

Фактите в подкрепа на скандалната версия:

1. Калина е ходила „на гости” на бизнесмена във Виена. 

2. Втори факт – милионерът е дал пари на Калина Паскалева.

3. Трети факт – година по късно – в края на 2018 г., Паскалева моли популярен човек, сега депутат от ГЕРБ, да я запознае с Бойко Борисов. Същият този депутат я води в покоите на Мутрата в Бояна. 

Според информаторът на Narod.bg от ГЕРБ Калина Паскалева посещавала спалнята на премиера в Бояна не повече от 4-5 пъти, макар че тя сама пускала слухове за себе си, че била редовна гостенка там. През цялото това време, обаче, връзката на Калинка със Стоян Стайков не е прекъсвала. 

Затова и информаторът на Narod.bg с основание пита какви ли доказателства пази врагът на Бойко Борисов за хунтата ГЕРБ и нейния тартор?

Както първи писахме, Калина Паскалева е поредната метреса, обслужваща спалнята на Бойко Борисов. Пред Narod.bg източници от ГЕРБ, имащи достъп до премиерската резиденция в Бояна, споделиха, че Паскалева дори е получила от Борисов подарък автомобил и всяка седмица пари кеш. Самата Калина Паскалева потвърди в профила си във Фейсбук, че е с нов автомобил, но го била купила от автокъща. То оставаше и с Боко да отидат заедно пред нотариус, за да изповядват сделката...

Очаквайте още разкрития с факти, доказателството и очевидци за новата Мата Хари Калина Паскалева.

6 Коментара
 1. Vladi казва

  Значи шарана боци кълве на гола пу*ка ,
  ех,, боци колко си прост боци, стана за срам и резил боци , фотографиран , филмиран , поне успя ли да го мушнеш един път и да забелиш очите ? или въобще не можа да го събудиш ? ей така те снеха чичо Манчо , за нема нищо

 2. Курви сбогом казва

  Тази курвичка Паскалевата един Господ знае колко курци е осмукала…Говори се, че разнася венерически болести.Нищо чудно и СПИН да има.
  Боко Тиквата а и всички дето са топвали „чушлето“ в „хралупата“ на това курве да идат да се изследват.:-))))

 3. […] още какво ли не Калина Паскалева, докладва източник на Narod.bg, близък до глутницата […]

 4. красавица казва

  Да е живо и здраво момичето,дано не му направят нещо! Изкарала си е пари с красотата си,намазала е и толкоз. Добре,че е Бойко,ако беше ЦЦ ,не знам дали изобщо щеше да е жива.

 5. […] какво ли не Калина Паскалева, докладва източник на Narod.bg, близък до глутницата […]

 6. […] още какво ли не Калина Паскалева, докладва източник на Narod.bg, близък до глутницата […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.