Супер скандал в Narod.bg: Моника изгони Сергей, той се върна при Елена Йончева?

6 10 478

Банкерската съпруга Моника Йосифова, която заведе Сергей Станишев пред олтара, роди му две деца и дори му взе фамилията, сложи точка на романса, разкри източник на Narod.bg от Брюксел.

Реклама

Бизнесдамата е изгонила бившия премиер и вече живее с нов любовник в София, докато Станишко остава в Белгия. Червеният лидер на европейските социалисти, обаче, не останал длъжен и се върнал при старата си любов – журналистката евродепутат Елена Йончева, която е една от най-сериозните опонентки на БСП лидера Корнелия Нинова, обясни читателят на Narod.bg.

Елена е без сериозна връзка откакто архитектът Пламен Тодоров, с когото имат 4-годишен син, я изостави заради доста по-младата Виктория Станчева. Затова и Йончева не мислила много-много, преди да приеме офертата на Сергей – да свият семейно гнездо в Брюксел, където и двамата живеят в амплоато си на политици.

6 Коментара
 1. Vladi казва

  На заден план любовника на Съсела , Кристиян Вигенин се смее мазно , явно мисли , че след развода ще.се туцкат със станишко , той пък се скри под полата на Елена

 2. ???? казва

  Събраха се!? Ето така се прави!? Сега не ни остава нищо друго, а да искаме ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата на „бсп“ за Евровота, за да РАЗБЕРЕМ ЦЯЛАТА ИСТИНА!!!

 3. КОЛАРОВА казва

  Тарикат путка ,сумати дъртаци ушиба но и мангиза направи и пак е вървежна,завиждам ик

 4. Колев казва

  Сега и на кокошките трябва да е ясно защо Йончева се извъртя и най-неблагодарно напада Нинова. Събраха се с тоя плазмодии Станишев, който де факто съсипа партията, искаше да вкара и истамбулската история у нас, джендърството, помагаше косвено и на Борисов и на Гергов. Долен тип и продажна душа, нека заговорничат под чаршафа, но това е още един шамар срещу народа ни. Какви синове е раждала , ражда и сега българска майка…

 5. Старата любов ръжда на хваща казва

  Да са живи, здрави и щастливи! И партията им да победи на следващите избори или поне да се засили като опозиция!

 6. Kazkad казва

  Ти светил ли си, или джавкаш, ей така от нищоправене?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.