РЕВИЗИЯ на ГЕРБ: 10 млн. лв. изчезнаха от МОСВ по времето на Ревизоро

1 3 983

10 милиона лева липсват от Министерството на околната среда и водите под управлението на бившия министър Емил Димитров – Ревизоро в последния кабинет на ГЕРБ и Бойко Борисов, научи Narod.bg.

Обявеният дефицит в МОСВ от министъра на околната среда и водите г-н  Асен Личев е в резултат на 8,5 млн. лв. просрочени задължения, станали недопустими по проект финансиран по Оперативна програма „Околна среда“, както и от 2,1 млн. лв., заради сключен договор с неосигурено финансиране от страна на Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС), информират от екоминистерството. 

Реклама

В момента тече проверка от Агенция за държавна финансова инспекция (АДФИ), посочват още те. 

Преди дни служебният министър Личев обяви 10 милиона лева дефицит в бюджета на ведомството. Той заяви, че сумата е изхарчена от предишното ръководство.Сред тях и част от средствата, предвидени за опазване на околната среда. Те са били пренасочени за справяне с епидемията от COVID-19.

1 Коментар
  1. Vladi казва

    Разстрел , Разстрел и пак Разстрел за цялата престъпна шайка ГЕРБ !’ Адвокати , прокурори , съдии са пълна порнография и подигравка , Разстрел е единственото правилно решение

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.