Марешки стана за смях: ВМРО са „безродници”, „мекотели” и „изроди”, а ги гушна за коалиция

2 4 581

Веселин Марешки за пореден път стана за смях, видя репортер на Narod.bg. Бензинджията-политик се оплете жестоко при тв участие и с фъфлене подмина напомнянето, че смята ВМРО за „безродници”, „мекотели” и „изроди”, а ги гушна за коалиция в името на властта.

Много по-голяма коалиция „Далавера“ и куп неща са си говорили Христо Иванов, Атанас Атанасов, Радан Кънев, Корнелия Нинова с Татяна Дончева. Това, което ни обединява, е България над всичко – това е разликата. Така лидерът на „Воля“ Веселин Марешки коментира новото патриотично обединение.

Попитан изрично от Нова телевизия дали се извинява за думите си, че Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са коалиция „Далавера“, Марешки отговори, че „фалшивите комплименти са по-характерни за по-младите момиченца“.

Той посочи, че не вижда какво свързва „Тошко Африкански“ и „Маджото“, но те си правели комплименти. По-острите думи са характерни за свободните хора с глава на раменете, според Марешки – затова в патриотичната листа лидерите отстъпили и пуснали по-млади хора да се борят.

Недейте да търсите само жълтините, призова Марешки, след като Виктор Николаев заяви, че му цитира интервю – безбожници, отстъпници.

Реклама

Според него, Слави Трифонов „може би“ прави коалиция с „Демократична България“, след като преди години „по радиото” псувал Иван Костов. Стигна се до надприказване, след като Николаев извади нови цитати „безродници“, „мекотело“, „изрод“ – по адрес на Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов и Димитър Шивиков.

„Нито мутрите, нито Маджото обелват и дума срещу картела в горивата“, отвърна Марешки, според който всеки ден му се обаждали хора да го питат за разликите в цената на горивата. Веднъж сте ги обвинили в корупция и рекет (заради скандала с българските паспорти) – доказали се или е набеждаване, попита Николаев.

Не мисля, че Слави Трифонов като е говорил за бандитската приватизация, ги е набеждавал, дойде отговорът, както и: „Никого не съм обвинявал, не съм прокурор“. „31.10.2018, направихме публична пресконференция (…), ставаше въпрос за рекет на български граждани (…) – това го казвате вие“, заяви Николаев.

„Това го повтарям аз след вас, вие сте го казали във вашата телевизия, надявам се не се отмятате. Няма откъде да ги знам тези неща“, отвърна Марешки и почна да се чуди „кой може да вкарва определени думички в устата на уважаван журналист“. Ще се включим в управленска коалиция само на определени принципи – тези, които приемат нашата програма от 10 точки.

Не е задължително нашето участие в управлението на България, подчерта Марешки. По скандала с подслушването на политици, отговорът беше, че вероятно Марешки бил един от подслушваните. Къде беше президентът, къде беше Атанас Атанасов преди 3 години, попита той, а му беше припомнено, че те твърдят, че подслушването е станало в периода около 4 април, 2021 година – датата на редовните парламентарни избори.

Още след президентските избори – тогава Марешки смята, че е бил подслушван, усещал бил по промяната на сигнала на телефона, „имам съответните данни и мога да го докажа“.

2 Коментара
  1. Градинаров казва

    Колко сте интересни ? Изглежда вие не допускате , че г-н Марешки може да им се е извинил . Това , че ги е наричал с такива гнусни думи , защо не допуснете , че той може да се е пошегувал. Другото е важно. Тук става въпрос за България ! Г-н Марешки и членоветете на ВМРО са каймакът на българското общество . Изглежда някой трябва да ви го казва многократно , че това са стопроцентовите ПАТРИОТИ . Колко е странно , че досега не сте го разбрали .

  2. Илюзии казва

    Вижте какво пише в Скандално.нет – Skandalno.net ,а също и в „Афера“,нищо не се е променило и никой няма да бъде осъден.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.