Служебният кабинет сече: ГЕРБ отклонявали милиарди към кухи структури с една цел – да бъдат откраднати

0 2 386

Милиарди са били отклонявани от мафиотския кабинет на Бойко Борисов към кухи структури с единствената цел да бъдат откраднати след това, разкри Narod.bg.

Вредите, които нанасяше бандитската приватизация, може да се окажат по-малки от вредите, които са нанесени през последните години на управление. Това заяви говорителят на служебното правителство Антон Кутев пред bTV. 

Реклама

По думите му, когато твърденията в медиите се правят от страна на вицепремиера и министър на вътрешните работи, значи подслушване все пак има. Разследването на фактите зависи от прокуратурата. Надявам се тя да си свърши работа, коментира Кутев. 

„Ние не се съмняваме, че години наред бяхме подслушване. Това не е първият такъв скандал. Ние искаме да променим начина, по който нещата вървяха. Доказателства очевидно има, друг е въпросът какво ще направи с тях прокуратурата. Цялата битка продължава, но това е само част от нея.“

Доста добре са се окопали, включително информационно. Трудно се стига до документи. Това е много дълъг процес. Това, което трябва да се случи сега, е в много кратки срокове, категоричен е той. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.