ДОБРА НОВИНА! След ВМРО и Валери Симеонов предаде Бойко на вълците

0 8 204

След като ВМРО предаде Бойко Борисов и лидерът на „шкембе войводите” Красимир Каракачанов започна да се мазни на президента Румен Радев, сега това направи и НФСБ на Валери Симеонов в опит да се нагоди към новата реалност – България без крадците от ГЕРБ, разкри Narod.bg.

Бургазлията беше сред любимците на Баце, като дори се издигна до зам.-шеф на парламента в последното правителство на хунтата ГЕРБ.

„Желанието на нашите избиратели беше да се явим заедно. Политическите анализатори също дадоха прогнозата, че едно обединение ще даде вкара патриотичните сили в новия парламент.

Обединихме се на базата на принципи. Те ще бъдат основополагащи и при формирането на парламентарно мнозинство след 11 юли. То трябва да бъде „про“, а не „анти“, каквото видяхме в 45-ото кратко и мъртвородено Народно събрание“. Това заяви заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, информират безпардонно от партията.

Реклама

„Нулева е възможността да участваме в кабинет с премиер Бойко Борисов. И това не е персонална атака, а убеждение, че за да се постигне мнозинство и обединение в следващото Народно събрание, той трябва да последва примера на патриотичните лидери и да направи крачка встрани“, отговори Борис Ячев на въпроса за евентуална следизборна коалиция.

Зам.-председателят на НФСБ заяви, че вижда участие на патриотите по-скоро в един дясно-центристки или експертен кабинет, със или без участието на ГЕРБ.

„Ще работим с партии, които изповядват нашето виждане за реформи в държавата, основани на 10-те принципа, които обявихме и на споделените цели за стабилност на държавата. Подчертавам „реформи“, а не „реваншизъм““, коментира изплашен Борис Ячев.

„Промените в Изборния кодекс поставят проблем не само пред партиите, участващи в изборите, но и пред националната сигурност“, завърши с глупостите Борис Ячев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.