Само в Narod.bg: Комунистът Росен Плевнелиев с оценка „много добър” от сбирка на БКП, партиен член е още в III курс (УНИКАЛЕН ДОКУМЕНТ)

2 5 064

Пародийният президент Росен Плевнелиев е бил комунист много преди 10 ноември 1989 г., това не е тайна.

Narod.bg обаче се сдоби с уникален документ, който показва колко ценен кадър за БКП е бил настоящият „демократ” и виден „натовец”.

Росен Плевнелиев има разностранни интереси…

От протокол №32 на заседание на Факултетния комитет на Българската комунистическа партия към ВМЕИ „Ленин”, проведено на 1 декември 1986 г. научаваме, че преценката за Росен Плевнелиев   поставен на първо място в списъка, е „много добра”.

Това е докладвала Г.Вутева, секретар на ФК на ДКМС, която представила проекта за преценка на бъдещите остриета на БКП за разглеждане.

Реклама

От докладваната научаваме още, че Росен Плевнелиев, макар едва третокурсник, вече е член на БКП с партийна книжка!

Членството на станалият за посмешище гоцеделчевец  във Вузовския комитет на БКП е висока паритйна оценка за него.

Във ВМЕИ „Ленин“ по онова време се обучавали с 13 000 студенти, като между 300 и 400 от тях са членове на партията. Росен Плевнелиев бил един от тези избраници, т.е., един от червения елит.

Росен е от студентската квота и бил избран като представител на Факултета по електронна техника и технологии (ФЕТТ), който беше най-големия факултет. Росен даже бил секретар на курсов комитет на комсомола.

Толкова за „демократа” и „русофоба” Росен Плевнелиев – най-обикновена червена номенклатура, който благодарение на партията днес е скучаещ милионер.

2 Коментара
  1. мара казва

    Главатаря на ШАЙКАТА казваше, че и магаре да сложи за кандидат президент ще го изберат…значи въпроса е: ЧЕХЛЬО МАГАРЕ ЛИ Е?

  2. НИКОЛЕТА Д-Р ЛОЗАНОФФ, акад. проф. приват-доцент д-р, зам.пом. ректор казва

    По-рано се прехранваше като градеше комунизма, сега – като го руши. Бахти и вонящия плазмодий – милиардер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.