РЕЗИЛ! Каракачанов обърна резбата – заряза Бойко и вече се мазни на Румен Радев

4 7 012

Красимир Каракачанов, който до вчера ставаше за резил като коалиционен партньор на Бойко Борисов и бе пръв негов подмазвач, обърна политическата резба и вече пледира за президентска република, научи Narod.bg.

Според запознати, кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов е поел ролята на посредник, който да стопли отношенията между войводата и Румен Радев. Явно мисията на кмета, който е и член на масонска ложа „Сила”, е успешна, пише и „Уикенд”.

Тези дни след заседание на Изпълнителния комитет на войводите стана ясно, че те ще се борят за промяна в Конституцията с цел да се засилят правомощията на президента.

Партийният лидер Красимир Каракачанов, който наскоро погреба сестра си Светлана Каракачанова-Немска, внезапно починала на 49 години, пък не спира да дава изявления в медиите. Според него, за да излезе България от кризата е нужна радикална промяна, която той вижда в засилване на президентските правомощия.

„Историята в Европа го е показала – президентската република е много по-добър инструмент за управление” – обяви шефът на ВМРО, а опонентите му не скриха, че са потресени от скоростта, с която довчерашният съюзник на ГЕРБ, зави към Румен Радев. Водачите на „Атака”, „Воля” и НФСБ сигурно имат далеч повече основания да са недоволни и да се отдалечат от Борисов, но никой от тях не скочи да иска президентска република.

 За разлика от тях Каракачанов вече дефинира новия основен приоритет на ВМРО – промени в Конституцията и президентска република. Явно амбициозния кмет на Елин Пелин доц. д-р инж. Ивайло Симеонов се е справил отлично със задачата си да сближи Каракачанов и Радев.

Господинът с многото титли е масон от ложа „Сила” и връзката му с президента е точно по линия на братята зидари.

Реклама

Иначе доц. д-р инж. Симеонов се прочу след като изгони семейство сирийски бежанци от общината, забрани за се чества Хелоуин и по време на протестите беше един от най-активните участници, въпреки че е излъчен за кмет от коалиция на ВМРО и слабо познатата партия „Нова България”.

Впрочем, той е шеф на въпросната „Нова България”,  която е първата българска политическа партия, създадена в социалните мрежи през  февруари 2014 г. по негови думи.

Въпреки че е издигнат от ВМРО, а войводите бяха в управлението на страната, като министри – партньори на ГЕРБ, доц. д-р инж. Ивайло Симеонов беше всяка вечер сред агитките, които искаха оставка на Министерския съвет.

Връзката на кмета с Каракачанов, както обясняват запознати, е  направена от общия им приятел – войводата Николай Кънчев, който беше зам.-министър на екологията от квотата на ВМРО, а ресорът му бяха отпадъците. От своя страна Румен Радев не крие симпатиите си към кмета, като често посещава Елин Пелин и хвали трудолюбивия й управник.

Другата линия, по която Каракачанов е бил посъветван да пледира за президентска република, казват, че идва от офицери от бившата ДС. Както е известно, една голяма част от ченгетата  след промените се превъплътиха в майстори-зидари, членове на масонски ложи.

Самият Каракачанов има потомствена зависимост от бившите комунистически служби, понеже е бил агент на Шесто управление на ДС, за което е работил и баща му.

За Румен Радев пък стана известно, че става масон, докато служи в базата в Граф Игнатиево. Той е в една ложа с двама от съветниците си – скандалния Пламен Узунов, бивш шеф на МВР-Пловдив и Николай Копринков, който преди да се премести на „Дондуков” е кмет на пловдивското село Труд. Масон, но от ложа в София е и служебният премиер Стефан Янев.

4 Коментара
 1. Vladi казва

  Трябва да си пълен идиот за да гласуваш за тея мърши нарекли се Българските Патриоти ,

 2. Джандбаз казва

  Иска му се на караПрас льотчика да го предпочете за кандидат-вице-президент! Затова и няма да се кандидатира за депутатин, а и затова агресивно налита за президенстска република и за увеличаване правомощията на преидента! Т.е. русофил караПрас ht tp ://bit.ly/2lUNS6C иска нещо като руската имперско-партийна президенстко-диктаторска ужким република! От друга страна, който се е събирал с караПрас – все е изпадал в състояние на пълна и безусловна капитулация с ликвидация!

 3. Питанка казва

  ВЪПРOC зa РAЗCЛEДВAНE: Имa ли ЧACТНИ пaртийни пoдcлушвaтeлни и зaпиcвaщи cиcтeми, кoитo дeйcтвaт и в мoмeнтa?! Гeшo, Цaци, БOКo, Дoгaн, кaрaПрac+Джандбаз, …. имaт ли oтнoшeниe към тях?! Нa пoкривa нa Мaкeдoнcкия дoм нa ул. Пирoтcкa 5 (прoтивoпрaвнo зaвзeт oт ДC-МВРo!) имa нaй-мaлкoтo 10-тинa aнтeни oт вcякaкъв вид, пoвeчeтo нacoчeни към Прeзидeнтcтвoтo, Пaртийния дoм, Миниcтeрcкия cъвeт, МO, БНБ, …. !? Иначе самата ПП „ВМРО-Б.Н.Д.“ с ЕИК 130451348, представлявана и с материално отговорно лице Красимир Дончев Каракачанов (EГH65OЗ29****) е противоконституционна партия от служители и агенти на БКП-спец-службите (независимо от новото им наименование), за който има законова забрана да са членове на политически партии и организации, а те са дори председатели на полит-партии! Отделно от това извършват и контрабандно-шпионска дейност под БКП-патриотарско прикритие и ДС-целесъобразност! Отделно от това си имат и НЕПУБЛИЧНА перачница на мръсни пари в ЧАСТНА ПОЛЗА и далавери = фондация в ЧАСТНА ПОЛЗА „ВМРО“ [ ЕИК 112602581 виж ht tp ://bit.ly/2HWNfpS ; ht tp ://bit.ly/2JwZ4Uj ] , захранена с ОБЩЕСТВЕНИ активи и финанси, вкл. бюджетни и на Македоснките братства!

 4. Колев казва

  Едва ли четящите тези редове знаят, че който влезе в дадена масонска ложа, не може никога да я напустне. Във всяка ложа хората се обръщат един към друг братко и основното е да си помагат. И аз устоях на няколкократни интелигентни покани да стана масон, както и член на БКП. А що се отнася до Каракачанов, неговият примитивизъм, нагаждачество и липса на морал са отвратителни и гнусни. Да не говорим за противното му освиняне, което потвърждава слабостта му да плюска и да порка. Казано е, от отлъстял тип акъл не може да се чака, той мисли единствено с дебелото си черво.И ако и на предстоящите избори трите най-гадни муцуни успеят да съберат избиратели, че и да влязат в парламента, значи тези са наистина не народ, а боклук. И това е най-тъжната ми констатация за сънародници, с които трябва да бъдем винаги заедно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.